Debora on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla toimiva valtakunnallinen palveluyritys, joka halusi modernit verkkosivut, jotka tukevat yrityksen kasvua sekä kokeilla digimarkkinoinnin mahdollisuuksia.

Brändin vahvistuksella näkyvyyttä

Debora etsi tekijää verkkosivuilleen ja valitsi kumppaniksi LevelUpin mm. hyvien referenssien perusteella. Deboralle haluttiin modernit ja tyylikkäät sivut. Sivuston kehitys sujui nopeasti ja vaivattomasti. Deboralla ollaan oltu erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Sivuston kehittäminen on jatkunut LevelUpin kanssa vuosien varrella erilaisin kehitysprojektein.

Verkkosivu-uudistuksen myötä LevelUp pääsi uudistamaan koko graafisen ilmeen ja materiaalit. Näin koko yrityksen ilme on yhtenäinen jokaisessa materiaalissa ja asiakaskohtaamisessa.

Verkkomainonnalla tehokkuutta asiakashankintaan

Kun verkkosivut oli saatu kuntoon, oli aika ohjata liikennettä sivustolle. Alkuvaiheessa ei digimarkkinoinnille ollut konkreettisia odotuksia, mutta toki toiveita, että se tuottaisi Deboralle lisää näkyvyyttä ja asiakkaita.

Toiveet tuloksista toteutettiin

Digimarkkinoinnilla lähdettiin kasvattamaan Deboran brändiä. Näkyvyys verkossa on tukenut yrityksen kasvustrategiaa.

Digimarkkinoinnin avulla tavoitettiin Deboran asiakkaat tehokkaasti Googlessa. Kotisivun rooli on ollut merkittävä ja Deboran graafinen ilme on säilynyt eheänä kaikissa kanavissa. Nämä kaikki yhdistettynä ovat tukeneet Deboran viime vuosien kasvua.

Kehittämistä jatketaan yhdessä

Digimarkkinoinnin alkuvaiheen vaikutus yllätti todella positiivisesti. Verkkomarkkinoinnin kehitystä on jatkettu LevelUpin kanssa yhtäjaksoisesti alusta lähtien.

”Suosittelemme LevelUpin palveluita yrityksille, joilla on halu kasvaa ja kehittyä, sekä ovat avoimia tuoreille ajatuksille.”

Vieraile Deboran verkkosivuilla >> https://debora.fi/

Me LevelUpilla toteutamme verkkosivut, joka soveltuu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin! Lue lisää palvelustamme täältä.