ASIANTUNTIJUUS AIDOIMMILLAAN

Tutustu asiakkaidemme menestystarinoihin

Data-Systems

Suomen suurin verkkokauppa? Julkaisimme elokuussa 2018 IT-alaan erikoistuneen verkkokaupan joka sisältää yli 700 000 tuotetta. Lisäksi toteutamme Data-Systemsin digimarkkinointia, jonka avulla asiakkaita ohjataan kauppaan.

Debora

Debora on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla toimiva perheyritys, joka palvelee asiakkainaan kaikenikäisiä ihmisiä vauvasta vaariin. Levelup on ylpeänä saanut olla osana Deboran menestystarinaa! Debora on nyt myös alkanut myydä palveluitansa suoraan verkkokaupasta!

Blaxar – Pitkäjänteisellä työllä kohti asetettuja tavoitteita

Blaxar Oy on vaativien pintakäsittelyjen kovan tason ammattilainen. LevelUp on auttanut Blaxaria muun muassa myynnin seurannassa, myyntitapaamisten buukkauksessa, digimarkkinoinnissa, graafisessa suunnittelussa ja messujen järjestämisessä. Markkinoinnin ja myynnin asiantuntijuuden jakaminen on ollut suuressa roolissa yhteystyön ajan.

Isännöintiliiga

Isännöintiliiga on tuore yritys, jolle LevelUp toteutti kaikki starttiin tarvittavat materiaalit – logo, käyntikortit, verkkosivut ja lehti-ilmoituksia.

Solar

Säle- ja vekkiverhot voi nyt tilata vaikka verkkokaupasta. Solarille toteutettiin Woocommerce-verkkokauppa joka on integroitu tehdasjärjestelmään. Digimarkkinointi nappaa kuumat asiakkaat verkosta ja ohjaa ostoksille.

Raahen seudun kehitys

LevelUp toimi yhteistyökumppanina Kasvua ja kilpailukykyä rannikkoseudulle (KASKI) -hankkeessa. KASKI-hanke keskittyi Raahen ja Ylivieskan seutukuntien yritysten henkilöstön muutosvalmiuksien kasvattamiseen sekä alueen mikro- ja pk-yritysjohdon muutos- ja innovaatio-osaamisen kehittämiseen. LevelUpin myyntitiimi oli mukana hankkeessa tukemassa muun muassa sopivien yritysten tunnistamisessa ja ensikontaktien luomisessa.