Asiakkaidemme
menestystarinoita

Aito asenne tekee hyvästä parhaan

Minkälaisia kokemuksia asiakkaillamme on LevelUpin kanssa työskentelystä ja mitä kaikkea olemme yhdessä saaneet aikaan? Tutustu asiakkaidemme menestystarinoihin ja selaile toteuttamiamme verkkosivustoja ideakuvastona mahdollisuuksista.

Tarjoamme asiakashankinnan ja asiakaspidon palveluita myynnin strategisten suuntaviivojen määrittelystä aina palvelukehitykseen tähtäävään asiakastyytyväisyyskyselyyn. Kerro meille tavoitteistasi, niin kerromme kokemuksemme pohjalta mahdollisista keinoista niiden saavuttamiseksi!

Isännöintiliiga – Asiakashankinnan suunnitelma ja kaikki tarvittava markkinointiin

Isännöintiliiga hoitaa isännöitävien yhtiöiden taloushallinnon, jotta isännöitsijä voi keskittyä isännöintiin. LevelUp auttaa Isännöintiliigaa löytämään uusia asiakkaita. Yhteistyö alkoi, kun Isännöintiliiga oli vasta aloittamassa toimintaansa.

Lue tarkemmin

Mock-up LevelUpin Isännöintiliigalle suunnittelemista verkkosivuista

Raahen seudun kehitys

LevelUp toimi yhteistyökumppanina Kasvua ja kilpailukykyä rannikkoseudulle (KASKI) -hankkeessa. KASKI-hanke keskittyi Raahen ja Ylivieskan seutukuntien yritysten henkilöstön muutosvalmiuksien kasvattamiseen sekä alueen mikro- ja pk-yritysjohdon muutos- ja innovaatio-osaamisen kehittämiseen. LevelUpin myyntitiimi oli mukana hankkeessa tukemassa muun muassa sopivien yritysten tunnistamisessa ja ensikontaktien luomisessa.

Lue tarkemmin


Haapaveden Opisto – Kokonaisvaltaista brändikehitystä ja monikanavaista markkinointia

LevelUp on jo vuosia ollut markkinoinnin luottokumppani Haapaveden Opistolle niin perinteisessä mediassa kuin diginä. Vuonna 2023 uudistimme täysin Haapaveden Opiston visuaalisen ilmeen nykypäivään ja rakensimme uudet verkkosivut WordPress-alustalle.

Lue tarkemmin

Haapaveden Opiston uudet kotisivut 2023

Blaxar – Pitkäjänteisellä työllä kohti asetettuja tavoitteita

Blaxar Oy on vaativien pintakäsittelyjen kovan tason ammattilainen. LevelUp on auttanut Blaxaria muun muassa myynnin seurannassa, myyntitapaamisten buukkauksessa, digimarkkinoinnissa, graafisessa suunnittelussa ja messujen järjestämisessä. Markkinoinnin ja myynnin asiantuntijuuden jakaminen on ollut suuressa roolissa yhteystyön ajan.

Lue tarkemmin

Toteuttamiamme verkkosivustoja

Treglas

Treglas.com

Rallit

rallit.fi

Rakennusmiehet Ylivieska

rakennusmiehetylivieska.fi