Referenssit

Jätä yhteydenottopyyntö ja tehdään teillekin huomiota herättävä toteutus

Tutustu aikaisempiin taidonnäytteisiimme.

Form 434719126 to be rendered here.

Verkkokauppa ja digimarkkinointi

Data-Systems

Suomen suurin verkkokauppa? Julkaisimme elokuussa 2018 IT-alaan erikoistuneen verkkokaupan joka sisältää yli 700 000 tuotetta.

Lisäksi toteutamme Data-Systemsin digimarkkinointia, jonka avulla asiakkaita ohjataan kauppaan.

Kotisivut

Esport

Esport on Pohjoismaiden suurin sisäliikuntakeskus. Tarjoamme liikunta- ja hyvinvointipalveluita Espoossa ja Helsingissä yhteensä kuudessa liikuntakeskuksessa.

Verkkokauppa ja digimarkkinointi

Solar

Säle- ja vekkiverhot voi nyt tilata vaikka verkkokaupasta. Solarille toteutettiin Woocommerce-verkkokauppa joka on integroitu tehdasjärjestelmään.

Digimarkkinointi nappaa kuumat asiakkaat verkosta ja ohjaa ostoksille.

Kotisivut

Momentous

Palveluitamme ovat hallitusjäsenten ja johdon suorahaku, Talentous-asiantuntijahaku sekä johtoryhmien arviointi.

Kotisivut / Verkkokauppa / Graafiset materiaalit / Digimarkkinointi

Debora

Debora on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla toimiva perheyritys, joka palvelee asiakkainaan kaikenikäisiä ihmisiä vauvasta vaariin. Levelup on ylpeänä saanut olla osana Deboran menestystarinaa! Debora on nyt myös alkanut myydä palveluitansa suoraan verkkokaupasta!

Graafinen ilme ja kotisivut

Isännöintiliiga

Isännöintiliiga on tuore yritys, jolle LevelUp toteutti kaikki starttiin tarvittavat materiaalit – logo, käyntikortit, verkkosivut ja lehti-ilmoituksia.

Verkkokauppa

Mondex

Uudistimme kiuasvalmistaja Mondexin verkkosivut heidän tyylikkään ja laadukkaan designin mukaiseksi. Sivuston kiuasvalitsimen avulla näet helposti mikä kiuas sopii juuri sinun saunaasi.

Verkkokauppa

Rokua Skincare

Kotisivut

Laguuniin

Buukkaus / Digimarkkinointi / Graafinen suunnittelu

Blaxar

Blaxar Oy on vaativien pintakäsittelyjen kovan tason ammattilainen. Teollisuusalalla on ominaista että asiakkaita tulee ja niitä hoidetaan. Blaxar otti harppauksen kohti kasvua ja lähti kehittämään myyntiään aktiivisesti.

LevelUp on auttanut myynnin seurannassa, myyntitapaamisten buukkauksessa (jossa tulokset on muuten olleet loistavat) sekä digimarkkinoinnissa ja graafisessa suunnittelussa.