Yritys

Myynti ja markkinointi seuraavalle tasolle

LevelUp kokoaa yhteen myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset, ­jotka auttavat yrityksiä tekemään parempaa tulosta!

 

Yrityksen tarina

Kasvuyrityksenä olemme kokeilleet useita erilaisia toimintatapoja, joista olemme tuoneet asiakkaidemme käyttöön. Osaamisalueitamme ovat digituotanto, sisällöntuotanto, digimarkkinointi, asiakaskontaktointi ja asiakaspalvelu.

Kaikki nämä osaamiset nivoutuvat yhteen myynti- ja markkinointikoordinaattori -palvelussa, jossa asiakkaamme saavat käyttöönsä yhden osaamisen sijaan koko tiimin voimat.

Palvelut

Historiamme

Tämän päivän LevelUp:n historia muodostuu kolmen yrityksen historiasta. Projant Oy, jonka fokus on ollut voimakkaasti myynnin kehittämisessä. Ab Levelup Oy, jonka asiantuntemus tiivistyy digimarkkinoinnin ympärille. RevDevelopment Oy, jonka erikoisosaaminen on keskittynyt koodaukseen.

Vuosien tiivis yhteistyö on liittänyt yritykset yhteen, ensin Projant Oy:n nimen alle joka strategian kirkastamisen jälkeen päätettiin muuttaa LevelUp Oy:ksi vuoden 2019 alusta lukien. Asiakastarpeita kuunnellen näistä osaamisista on rakentunut kokonaisuus, joka vie suomalaisia kasvuyrityksiä uudelle tasolle niin kotimaassa kuin kansainvälistymisen ensiaskelissa.