LevelUpin tiimi työn ääressä. Chip kurkkii kohti uusia työkavereita.

Liity LevelUpin aitoon, joustavaan ja asenteella varustettuun joukkueeseen

Teemme LevelUpilla töitä asiakasyritystemme asiakashankinnan ja asiakaspidon parissa. Toimimme asiakkaidemme kumppanina koko heidän asiakkaidensa elinkaaren ajan – ensimmäisestä mainosnäytöstä asiakastyytyväisyyskyselyyn saakka. Meillä työskentelee mm. digimarkkinoinnin asiantuntijoita, verkkosivukehittäjiä sekä puhelinmyynnin ja -asiakaspalvelun ammattilaisia.

LevelUpilla jokainen saa olla täysin oma itsensä. Me luotamme toisiimme ja siihen, että annetut tehtävät tulee tehtyä. Teemme töitä asenteella, jonka haluamme näkyvän ja tuntuvan kaikissa asiakkaidemme kanssa toteutetuissa toimeksiannoissa. 

Valtaosa leveluppilaisista työskentelee kokonaan etämoodissa ympäri Suomen. Toimistot meillä on Ylivieskassa ja Helsingissä. Muutamat meistä tykkäävät tehdä talvikauden töitä Espanjassa.

Työntekijöidemme mukaan meillä on rento tekemisen fiilis, huiput työkaverit sekä halu kasvaa ja kehittyä. Strateginen tavoitteemme henkilöstöä koskien on olla paras paikka tehdä työtä mistä vain.

Lokakuussa 2023 toteutetussa henkilöstökyselyssä meidän eNPS oli 66, mikä tarkoittaa, että valtaosa työntekijöistämme suosittelee LevelUpia työpaikkana ystävilleen.

Olisitko sinä pian leveluppilainen?

Työnantajana tarjoamme työntekijöille

  • Mukavan työporukan, jossa saat aidosti olla oma itsesi!
  • Joustavan tavan työn tekemiseen – työskentelet siellä missä toimit parhaiten (kotoa, toimistolta tai vaikka mökiltä)
  • Vapaaehtoisen vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä sairaskuluvakuutuksen
  • Lounas-, hieronta- sekä liikunta- ja kulttuuriedun
  • Laajennetut työterveyshuollon palvelut
  • Yrityksen vuosittaisen palkitsemisjärjestelmän
  • Monipuolisena, kasvavana markkinointi- ja myyntitoimistona meillä on loistavat kehitysmahdollisuudet urallesi!

Tiimit

LevelUpin Katriina ja Hanna kaverikuvassa portaikossa

Digipalvelut

Digitiimiimissämme yhdistyvät digimarkkinoinnin huippuosaajat ja verkkoalustojen asiantuntijat luoden ainutlaatuisen monipuolisen tiimin! Tiimissämme on paikkoja myös projektipäälliköille, jotka viestivät projektien etenemisestä säännöllisesti asiakkaiden kanssa ja huolehtivat verkkosivu/-kauppaprojektien toteutumisesta tavoitteellisesti sekä tuloksellisesti.

Digimarkkinointiosaamisemme perustuu vankkaan tietämykseen Googlen työkaluista, sisällöntuotannosta ja sosiaalisen median kanavissa tapahtuvasta markkinoinnista. Meillä on kokemusta asiakaskohtaisten tavoitemäärittelyjen tekemisestä sekä B2C- että B2B-sektorilla. Työskentelemme asiakasprojekteissa tavoitteellisesti ja tuloksellisesti, olipa kyseessä jatkuvien mainoskampanjoiden ylläpito tai isompien, kertaluonteisten markkinointikampanjoiden toteutus.

Verkkoalustojen puolella olemme WordPress- ja WooCommerce-asiantuntijoita, joilla on vankka kokemus erilaisten verkkosivujen suunnittelusta ja toteutuksesta. UX/UI-suunnittelijat ja sisällöntuottajat työskentelevät yhdessä ohjelmisto- ja käyttöliittymäsuunnittelun parissa, luoden verkkosivuille erinomaisia käyttäjäkokemuksia. Käytämme WordPress-alustaa, johon rakennamme asiakkaiden tarpeiden mukaisia verkkosivuja. 

Tule mukaan rakentamaan asiakkaille houkuttelevia polkuja kohti ostopäätöstä ja hyödynnä monipuolista osaamistamme digimarkkinoinnin ja verkkoalustojen parissa!

Toimitusjohtaja Jouni Anttila luurit päässä jututtamassa asiakkaita

Myynti

LevelUpilla myyntitiimissä toteutetaan tapaamisten buukkaamiset, myyntipuhelut ja varainhankintaprojektit. Myyntitiimiläisenä on mahdollista päästä kerryttämään kokemusta erilaisten asiakastarpeiden parissa sekä B2C- että B2B-sektorilla.

Tarjoamme jokaiselle myyntitiimiläiselle aidosti kannustavan palkkiomallin, jossa pääset vaikuttamaan omaan tulokseesi. Työntekijäkokemus on meille tärkeää, arvostamme jokaista työntekijää omana itsenään ja haluamme, että töissä on myös hauskaa! Meillä voit tehdä töitä joustavasti etänä, tai toimistoillamme Helsingissä ja Ylivieskassa.

Haluaisitko olla mukana tiimissämme tekemässä tuloksellista soittotyötä?


Assistentti

LevelUpin assistenttitiimissä autamme asiakkaitamme monikanavaisen, laadukkaan asiakaspalvelun toteuttamisessa ja tunnistamme myyntipotentiaalisia asiakkaita. Me tiedämme, että hyvä asiakaskokemus on yrityksen elinehto. Asiakaspalvelukanaviamme ovat chat, puhelin ja sähköposti.

Tiimimme toteuttaa myös erilaisia taustatöitä, jotta asiakkaamme pääsevät keskittymään omaan liiketoimintaansa. Toteutamme esimerkiksi puhelimitse kyselytutkimuksia, koostamme kontaktilistoja tai hoidamme toimistorutiineja. Tiimillä on hoidettavana useita asiakasyrityksiä eri niin B2C- kuin B2B-toimialalla.

Työt ajoittuvat arkipäiville, asiakaspalvelumme on auki arkisin klo 8-19.

Haluaisitko olla mukana tiimissämme tuottamassa erinomaista asiakaskokemusta?

AITOUS

LevelUpilla jokainen saa olla täysin oma itsensä ja toisten puoleen on aina helppo ja turvallista kääntyä. Meillä oma persoona saa näkyä ja kuulua ja tunteita ei tarvitse peitellä – ei työntekijöiden eikä asiakkaiden.

ASENNE

Teemme töitä asenteella, jonka haluamme näkyvän ja tuntuvan kaikissa asiakkaidemme kanssa toteutetuissa toimeksiannoissa. Luottamus on ansaittava joka päivä uudestaan. Kun asenne on kohdallaan, kaikki on mahdollista!

JOUSTAVUUS

Joustavuus näkyy työntekijöillemme annetuissa vapauksissa sekä vastuissa. Me luotamme toisiimme ja siihen, että annetut tehtävät tulee tehtyä.