Liity LevelUpin aitoon, joustavaan ja asenteella varustettuun joukkoon!

LevelUp Oy on yrityksiä varten, jotka haluavat uudistaa ilmettään, kehittää myyntiään, tehostaa markkinointiaan tai kasvaa yrityksenä. Meiltä saa markkinoinnin ja myynnin palvelut Google- ja somemainostamisesta graafiseen suunnitteluun sekä verkkosivuista- ja kaupoista soittotyöhön.

LevelUpilla jokainen saa olla täysin oma itsensä. Me luotamme toisiimme ja siihen, että annetut tehtävät tulee tehtyä. Teemme töitä asenteella, jonka haluamme näkyvän ja tuntuvan kaikissa asiakkaidemme kanssa toteutetuissa toimeksiannoissa. 

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Ylivieskassa, minkä lisäksi meillä työskentelee etätyöntekijöitä ympäri Suomen.

Olisitko sinä pian leveluppilainen?

Avoimet Työpaikat

Arvot

Olemme luoneet yrityksen arvot yhdessä koko henkilöstön kanssa.

AITOUS

Meillä jokainen saa olla täysin oma itsensä ja toisten puoleen on aina helppo ja turvallista kääntyä. Oma persoonasi saa näkyä ja kuulua ja tunteita ei tarvitse peitellä – ei työntekijöiden eikä asiakkaiden.

JOUSTAVUUS

Joustavuus näkyy työntekijöillemme annetuissa vapauksissa sekä vastuissa. Me luotamme toisiimme ja siihen, että annetut tehtävät tulee tehtyä.

ASENNE

Teemme töitä asenteella, jonka haluamme näkyvän ja tuntuvan kaikissa asiakkaidemme kanssa toteutetuissa toimeksiannoissa. Luottamus on ansaittava joka päivä uudestaan. Kun asenne on kohdallaan, kaikki on mahdollista!

Työntekijätarinat

Tiimit

Markkinointi
Verkkoalustat
Myynti
Assistentti

Markkinointi

LevelUpin markkinointitiimissä kehitämme asiakasyritystemme tuloksia digimarkkinoinnin keinoin. Meidän pienessä 3 hengen tiimistä löytyy timanttista osaamista Googlen työkaluista, sisällöntuotannosta sekä some-kanavissa markkinoinnista. Tiimissä korostuu erilainen osaaminen ja erilaiset persoonat – meille on tärkeää jakaa taitojamme parhaan tuloksen saavuttamiseksi.
Meillä pääsee tekemään asiakaskohtaisia tavoitemäärittelyjä sekä B2C- että B2B-sektorille ja huolehtimaan asiakasprojekteista tavoitteellisesti ja tuloksellisesti. Toteutamme sekä jatkuvien mainoskampanjoiden ylläpitoa että isompia, kertaluonteisia markkinointikampanjoita.

Haluaisitko olla mukana tiimissämme rakentamassa asiakkaille houkuttavia polkuja kohti ostopäätöstä?

Verkkoalustat

Tiimissämme työskentelee WordPress- ja WooCommerce-asiantuntijoita, UX/UI-suunnittelijoita ja sisällöntuottajia. Toteutamme erityyppisiä verkkosivuja pienistä perussivuista suurempiin kokonaisuuksiin. Ohjelmisto- ja käyttöliittymäsuunnittelulla luomme verkkosivuille loistavia käyttäjäkokemuksia. Lisäksi meille on tärkeää, että sivut rakennetaan aina markkinoinnin ja myynnin näkökulmasta niin, että sivut tukevat asiakkaidemme tavoitteita.

Alustana käytössämme on WordPress, jonka päälle rakennetaan asiakkaiden toiveiden mukaisia verkkosivuja. Suunnittelemme ja ohjelmoimme toteutukset itse ja kehitämme asiakkaimme omia WordPress-moduuleja tarpeen mukaan.

Tiimissämme on paikkoja myös projektipäälliköille, jotka viestivät projektien etenemisestä säännöllisesti asiakkaiden kanssa ja huolehtivat verkkosivu/-kauppaprojektien toteutumisesta tavoitteellisesti sekä tuloksellisesti.

Myynti

LevelUpilla myyntitiimissä toteutetaan tapaamisten buukkaamiset, myyntipuhelut ja varainhankintaprpjektit. Myyntitiimiläisenä on mahdollista päästä kerryttämään kokemusta erilaisten asiakastarpeiden parissa sekä B2C- että B2B-sektorilla.

Tarjoamme jokaiselle myyntitiimiläiselle aidosti kannustavan palkkiomallin, jossa pääset vaikuttamaan omaan tulokseesi. Työntekijäkokemus on meille tärkeää, arvostamme jokaista työntekijää omana itsenään ja haluamme, että töissä on myös hauskaa! Meillä voit tehdä töitä joustavasti etänä, tai toimistoillamme Helsingissä ja Ylivieskassa.

Haluaisitko olla mukana tiimissämme tekemässä tuloksellista soittotyötä?

Assistentti

LevelUpin assistenttitiimissä autamme asiakkaitamme monikanavaisen, laadukkaan asiakaspalvelun toteuttamisessa ja tunnistamme myyntipotentiaalisia asiakkaita. Me tiedämme, että hyvä asiakaskokemus on yrityksen elinehto. Asiakaspalvelukanaviamme ovat chat, puhelin ja sähköposti.

Tiimimme toteuttaa myös erilaisia taustatöitä, jotta asiakkaamme pääsevät keskittymään omaan liiketoimintaansa. Toteutamme esimerkiksi puhelimitse kyselytutkimuksia, koostamme kontaktilistoja tai hoidamme toimistorutiineja. Tiimillä on hoidettavana useita asiakasyrityksiä eri niin B2C- kuin B2B-toimialalla.

Työt ajoittuvat arkipäiville, asiakaspalvelumme on auki arkisin klo 8-19.

Haluaisitko olla mukana tiimissämme tuottamassa erinomaista asiakaskokemusta?

Työnantajana tarjoamme työntekijöille

 • joustavat työaikajärjestelyt
 • yrityksen vuosittaisen palkitsemisjärjestelmän
 • vapaaehtoisen vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä sairaskuluvakuutuksen
 • kannustavan provisiomallin jossa pääset itse vaikuttamaan palkkaasi (pohja + provisio)
 • perehdytystä ja koulutusta työssäsi kehittymisen tueksi
 • mahdollisuuden työkennellellä myös muissa projekteissa mielenkiintosi mukaan!
 • laajennetut työterveyshuollon palvelut
 • liikunta- ja kulttuuriedun
 • erilaiset työhyvinvointia tukevat mallit
 • joustavan tavan työn tekemiseen – työskentelet siellä missä toimit parhaiten (kotoa, omalta toimistolta tai vaikka mökiltä)
 • monipuolisena, kasvavana markkinointi- ja myyntitoimistona meillä on loistavat kehitysmahdollisuudet urallesi!
 • Mukavan työporukan jossa saat aidosti olla oma itsesi!