Vie myyntisi seuraavalle tasolle

Rekrytointi

LevelUp Oy on Suomen kokonaisvaltaisin myynti- ja markkinointitoimisto. Tuotamme monipuolisesti myynnin ja markkinoinnin palveluja kasvuhaluisille palvelun, kaupan ja valmistavan teollisuuden alan yrityksille. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Oulussa ja Ylivieskassa.

Digimarkkinoija

Haemme Helsinkiin digimarkkinoijaa äitiysloman sijaiseksi. Paikka on määräaikainen (1.3.-31.12.2020). Voit olla kokenut Googlen työkalujen käyttäjä tai hakenut kokemuksesi some-kanavissa markkinoinnista. Meille on tärkeää, että olet oikeasti kiinnostunut kehittämään asiakasyritysten tuloksia digimarkkinoinnin keinoin.

Soittotyöntekijä

Haemme Ylivieskan toimistolle soittotyöntekijää joustavaan työsuhteeseen. Työt voi alkaa tyyliin asap elikkäs as soon as possible. Soittotiimin vetäjämme Kirsi speksasi tulevan työkaverinsa tärkeimmäksi ominaisuudeksi ”suulas”. Sellainen ihminen, joka pystyy sujuvasti kuljettamaan keskustelua ja uskaltaa tarttua ahkerasti luuriin.

Avoin työhakemus

Tiimissämme on aina paikka myynnin ja markkinoinnin huippuosaajalle! Jos markkinointi ja myynti herättää sinussa intohimoa ja haluat auttaa asiakkaitamme siirtymään seuraavalle tasolle, jätä avoin työhakemus.

  • Lisää CV
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, txt, docx.
  • Suostun asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön.
    Lue ehdot »