Vie myyntisi seuraavalle tasolle

Rekrytointi

LevelUp Oy on Suomen kokonaisvaltaisin myynti- ja markkinointitoimisto. Tuotamme monipuolisesti myynnin ja markkinoinnin palveluja kasvuhaluisille palvelun-, kaupan- ja valmistavan teollisuuden alan yrityksille. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Oulussa ja Ylivieskassa.

Digimarkkinoija

Haemme nyt Helsingin toimistolle digimarkkinoijaa joustavaan työsuhteeseen. Voit olla kokenut Googlen työkalujen käyttäjä tai hakenut kokemuksesi some-kanavissa markkinoinnista. Meille on tärkeää, että olet oikeasti kiinnostunut kehittämään asiakasyritysten tuloksia digimarkkinoinnin keinoin. Olet intohimoinen asiakaspolkujen analysoija, joka osaa rakentaa asiakkaille houkuttavia polkuja kohti ostopäätöstä.

Soittotyöntekijä

Haemme Ylivieskan toimistolle soittotyöntekijää joustavaan työsuhteeseen. Työt voi alkaa tyyliin asap elikkäs as soon as possible. Soittotiimin vetäjämme Kirsi speksasi tulevan työkaverinsa tärkeimmäksi ominaisuudeksi ”suulas”. Sellainen ihminen, joka pystyy sujuvasti kuljettamaan keskustelua ja uskaltaa tarttua ahkerasti luuriin. Kokemusta kaupalliselta alalta emme myöskään katso pahalla, mutta se ei ole elinehto tälle työlle, jos olet muuten vain hyvä.

Avoin työhakemus

Tiimissämme on aina paikka myynnin ja markkinoinnin huippuosaajalle! Jos markkinointi ja myynti herättää sinussa intohimoa ja haluat auttaa asiakkaitamme siirtymään seuraavalle tasolle, jätä avoin työhakemus. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

  • Lisää CV
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, txt, docx.
  • Suostun asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön.
    Lue ehdot »