LevelUpin Chip tuulettaa läppärin ääressä, Teemu ja Hanna katselevat taustalta

Asiakashankinnan kumppanuus, joka tuottaa tuloksia

Löydämme sinulle uusia asiakkaita ja autamme pitämään huolta nykyisistä

Etsitkö yrityksellesi asiakashankinnan kumppania? Tarvitsetko apua myyntitavoitteiden saavuttamiseen? Digimarkkinointitoimisto tai asiakaspalvelutiimin vahvistaminen mielessä? No nyt onnesti!

Valmiina palvelukseen on LevelUpin kokenut myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun ammattilaisten tiimi. Palvelumme on ainutlaatuinen kahdella tavalla:

  1. Saat yhdellä sopimuksella kumppanin, joka tekee rinnallasi töitä koko asiakkaan elinkaaren matkalla.
  2. Palvelumme hinnoittelu perustuu tuottamiimme tuloksiin, ei esimerkiksi siihen käytettyyn tuntimäärään.
Katriina ja Jouni ihmettelevät tuloksia läppärin ruudulla

Digitiimimme kehittää verkkosivustoasi ja houkuttelee sinne vierailulle kohderyhmääsi kuuluvia potentiaalisia asiakkaita. Keinoina tässä tiimissä ovat mm. verkkosivuston sisällöntuotanto, hakukoneoptimointi ja mainonta digikanavissa.

Soittotyönammattilaisemme soittavat tarvekartoituspuheluita, laadullistavat liidejä ja vastaavat asiakkaidesi palvelupyyntöihin.

Asiakaspalvelutiimimme työskentelee joko puhelimen tai näppäimistön ääressä, vastaten asiakkaiden palvelupyyntöihin. He suorittavat taustalla myös monenlaisia myynnin ja hallinnon avustavia tehtäviä, kuten kyselyitä ja tilausten käsittelyä.

Yhdessä toimimme yrityksesi tukena asiakashankinnassa tavoitteiden määrityksestä aina asiakastyytyväisyyskyselyyn saakka. Otamme vastuun siitä, että myyntifunnelisi jokaisella tasolla on oikea määrä tapahtumia ja vahvistamme sitä juuri siitä kohtaa, missä pullonkaula kulloinkin sijaitsee.

Meille maksat ainoastaan tuloksista. Tiedämme mitä olemme tekemässä ja sen vuoksi uskallamme ottaa riskiä itsellemme tulosten tuottamisesta sinun yrityksellesi. Kuljetamme asiakastasi ostopolulla eteenpäin ensimmäisestä mainosnäytöstä kohti tilausta ja myöhemmin asiakassuhteen vahvistamista.

Miltä kuulostaa? Kuinka voisimme auttaa sinua ja yritystäsi onnistumaan?

Miksi valita Levelup asiakashankinnan ja asiakaspalvelun kumppaniksi?

Yli 10 toimintavuotemme aikana olemme auttaneet kymmeniä, jopa satoja eri toimialojen yrityksiä heidän asiakashankinnassaan. Todennäköisesti olemme työskennelleet myös sinun yrityksesi kaltaisen yrityksen kanssa. Jokaisen asiakkaamme olemme auttaneet aina uudelleen seuraavalle tasolle myynnin ja markkinoinnin tuloksissa sekä kokonaisvaltaisessa asiakaspalvelussa.

Tee siis näin:

  • Jätä yhteydenottopyyntö ja kerro lyhyesti haasteistasi ja tavoitteistasi.
  • Sovimme online-tapaamisen sinun ja asiantuntevan sekä ystävällisen myyntihenkilömme kanssa.
  • Teemme tarjouksen asiakashankinnan ja -hoidon palvelukokonaisuudesta, joka näkemyksemme mukaan vie sinut seuraavalle tasolle kohti tavoitteitasi.
  • Hyväksy tarjous, niin laitetaan hommat käyntiin!

Laita meille yhteydenottopyyntö tästä alta ja sano hyvästit huonoille yöunille keskeneräisiä asioita miettiessä.

Käynnistetään yhteistyö, jonka myötä tuot yrityksellesi uutta liikevaihtoa, asiakkaat ovat tyytyväisiä ja liiketoimintasi on kasvavaa ja kannattavaa. Yhteistyöstä kanssamme tiedät, että kuljetamme tasaiseen tahtiin uusia asiakkaita eteenpäin ostopolulla ja pidämme heistä huolta myös kaupanteon jälkeen.

Tapaamista odotellessa tutustu muille asiakkaille tuottamiimme tuloksiin.

Lue, miten olemme olleet mukana luomassa asiakkaidemme menestystarinoita.