Oululainen Janne Sihvonen on valmis kertomaan oman tarinansa LevelUpin työntekijänä. 

Mitä talous- ja henkilöstöassistentin työhön kuuluu ja mikä on parasta LevelUpilla? 

Janne on 32-vuotias ja alun perin Haapajärveltä kotoisin, nykyään koti löytyy Oulusta. Jannen perheeseen kuuluu vaimo ja yhdeksän kuukauden ikäinen poika. “Aloittelin LevelUpilla vuoden 2015 syksyllä ja toimin pitkään asiakaspalvelun puolella. Viime syksynä aloitin työn ohessa opiskelut ja sitä kautta siirryin kesäkuusta alkaen talous- ja henkilöstöassistentiksi.” 

Sopivassa suhteessa rutiinia ja monipuolisuutta 

Jannen työpäiviin kuuluu erilaisia talous -ja henkilöhallinnon tehtäviä – muun muassa laskutuksen hoitoa, järjestelmä- ja laitetukea sekä erilaisia työlainsäädäntöön ja palkanlaskennan perusteisiin liittyviä tehtäviä. Janne sanoo, että vaikka osa tehtävistä on toistuvia rutiinitehtäviä, niin työpäivät ovat yleensä keskenään erilaisia. 

Jannen mielestä LevelUpilla parasta on työyhteisö. “On hyvä tehdä töitä, kun ilmapiiri on hyvä ja työkavereihin pystyy aidosti luottamaan.” Haasteena Janne kokee taas sen, että on tullut vastaan paljon uutta, mikä on vaatinut välillä paljon selvitystyötä. Toisaalta hän kokee, että tällä tavalla asiat oppii parhaiten ja se palkitsee, kun löytää vastauksen ja saa autettua työkavereita asioissa eteenpäin. 
 

“Jokaisella on mahdollisuus kehittää itseään.” 

“Olemassaolomme tarkoitus Vapaus kasvaa tarkoittaa minulle sitä, että jokaisella on mahdollisuus kehittää itseään ja sitä ympäristöä, jossa työskentelee.” LevelUpin arvoja ovat Aitous, Joustavuus ja Asenne. Janne kokee arvot niin, että LevelUpilla pystyy aidosti olemaan oma itsensä eikä tarvitse esittää muuta. Töitä tehdään semmoisella positiivisella asenteella. 

Jannen odotukset vuodelle 2022: “Haluan kehittyä ja kerätä lisää kokemusta näistä työtehtävistä, niin pystyy jatkossa olemaan entistäkin paremmin tukena muille. Tsemppiä kaikille loppuvuoteen!” 

Haluaisitko mukaan LevelUpin tiimiin? Katso, millaisia työtehtäviä meillä on auki tällä hetkellä tai jätä avoin hakemus täältä.

Katso Jannen työntekijätarina videolta:

Jos haluat katsoa videon tekstitysten kanssa, katso se YouTuben puolelta.