LevelUpin digimarkkinointitiimissä työskentelevä Tuomas motivoituu tavoitteiden saavuttamisesta ja nauttii monipuolisista työtehtävistä. Nyt kuulemme hänen tarinansa.

Sattuman kautta markkinointialalle

Etelä-Lapista kotoisin oleva Tuomas työskentelee LevelUpilla digitaalisen markkinoinnin asiantuntijana. Nykyisin Espoossa asuvan Tuomaksen työ sisältää asiakkuuden hallinnoinnin ja ylläpidon lisäksi paljon käytännön töitä. Tuomas hoitaa työtehtävänsä pääasiassa etänä, mutta käy myös toimistolla vähintään kerran kuussa.

Tuomas päätyi markkinointialalle sattumalta. Kirjoittaminen on ollut lähellä sydäntä pienestä pitäen ja muuttaessaan Argentiinaan Tuomas alkoi tehdä etätyönä sisällöntuotantoa, josta hänellä on jo lähemmäs 20 vuoden kokemus: ”Olen tehnyt sisällöntuotantoa pitkään, joten oli luonnollista, että intohimo muuttui ammatiksi”, Tuomas kertoo.

Suomeen muutettuaan Tuomas päätyi tekemään digimarkkinointia in-housena. Tässä tehtävässä hän oppi tekemään markkinointia hyvin monipuolisesti ja pian osaaminen, kuten myös työtehtävät, laajenivat sisällöntuotannosta mainontaan, hakukoneoptimointiin ja muihin digimarkkinoinnin osa-alueisiin.

Monipuoliset työpäivät ja asiakkuudet

Tuomas päätyi LevelUpille avoimen työpaikkailmoituksen ja verkostonsa kautta. LevelUpin digipalveluiden tiimiä vetävä Katriina oli Tuomaksen LinkedIn-verkostossa, ja muutaman viestinvaihdon jälkeen Tuomas päätti hakea paikkaa. Pian hän aloitti LevelUpin digimarkkinointitiimissä.

Tuomaksen työpäivät pitävät sisällään asiakkuuksiin liittyviä markkinoinnin ylläpitotöitä, kuten mainostilien optimointia, uusien kampanjoiden luomista, sisällöntuotantoa sekä analytiikan ja evästekyselyiden asennuksia. Lisäksi Tuomas on yhteydessä asiakkaisiin ja pitää heidän kanssaan säännöllisesti tilannekatsauksia. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista:

”Yksikään työpäivä ei ole samanlainen. Maanantai voi sisältää mainostilien ylläpitopäivä, kun taas tiistai tuo mukanaan täysin uudenlaista tekemistä. Koskaan ei aamulla tiedä, mitä työpäivä tuo tullessaan”, Tuomas toteaa.

Tuomaksella on asiakkaita eri aloilta laidasta laitaan – salaojatöistä isännöintiin ja rakentamisalalta oppilaitoksiin. Kun Tuomas suunnitteli alanvaihdosta in-house-tekijästä toimistopuolelle, toiveena oli, että pääsisi tekemään markkinointia mahdollisimman monipuolisesti erilaisille yrityksille sekä B2B:n lisäksi myös kuluttaja-asiakkaille.

”Laaja kokemus erilaisten yritysten markkinoinnista on hyödyksi aina myös uusille asiakkaille”, Tuomas toteaa.

Tuomas haluaa tuottaa asiakkailleen konkreettisia tuloksia, mikä tarkoittaa sitä, että myös oma osuus on hoidettava hyvin. Asiakkaiden kanssa sovitut asiat ja kehitysehdotukset on hoidettava niin, että niistä on asiakkaalle oikeasti hyötyä.

Parasta työssä – tiimi ja vastuullinen työ

Tuomaksen mielestä parasta LevelUpilla on tiimi sekä vastuun saaminen:

”Olen saanut alusta lähtien LevelUpilla paljon vastuuta sekä päässyt tekemään sellaista työtä, joka vie myös omalla urapolulla eteenpäin. Jokainen päivä kehittää omaa osaamista – täällä ei tarvitse jämähtää paikoilleen ja tylsistyä samojen asioiden tekoon”, Tuomas kertoo tyytyväisenä.

LevelUpin arvomaailma – aitous, joustavuus ja oikea asenne – vastaa myös paljon Tuomaksen omia arvoja ja hän kokeekin, että LevelUpin porukkaan oli helppo tulla mukaan. Tuomas arvostaa myös sitä, että työntekijät otetaan vastaan yksilöinä:

”Pidän siitä, että LevelUpilla kysytään työntekijän vahvuuksia ja mieltymyksiä, ja työnkuva muodostetaan sen mukaan. Ihmisiin ja heidän osaamiseensa luotetaan ja täällä ei tarvitse odotella, että pääsisi tekemään isompia juttuja – heti saa laittaa kädet saveen.”

Extrat

  • Vapaa ajalla virkistyn… ulkoilemalla ja eläinten sekä läheisten ihmisten parissa. 
  • Erityistaitoni on… luontotaidot. Jos minut heitettäisiin luontoon ilman mitään apuvälineitä, selviäisin todennäköisesti hyvin pitkään hengissä. Olen kasvanut metsän keskellä ja vesistöjen äärellä.

  • Saan motivaatiota… tavoitteisiin pääsemisestä. Olen päämäärätietoinen – kun minulla on tavoite, se on myös saavutettava.

Sinustako leveluppilainen?

Haluaisitko sinäkin mukaan LevelUpin tiimiin? Katso täältä, millaisia osaajia haemme tällä hetkellä tai jätä avoin hakemus!