LevelUpin digipalveluiden tiimiä johtaa ketterä ja kokenut markkinoinnin ammattilainen Katriina. Nyt kuulemme hänen tarinansa.

Uusi alku digimarkkinoinnin palveluvastaavana

Katriina aloitti työskentelyn LevelUpilla vuoden 2023 loppupuolella. Edellisen työnantajan mentyä konkurssiin, Katriina julkaisi LinkedInissä työnhakuilmoituksen ja pian julkaisu sai ensimmäisen reaktion – LevelUpin toimitusjohtajalta Jouni Anttilalta.

Avointa työpaikkaa ei suoranaisesti ollut tarjolla, mutta yksi LevelUpin henkilöistä oli jäämässä vanhempainvapaalle ja rooleja järjesteltiin uusiksi. Katriina ja Jouni tiesivät toisensa ennestään Katriinan haettua aikoinaan LevelUpille töihin. Nyt molempien tarpeet kohtasivat ja Katriina pääsi aloittamaan LevelUpilla digimarkkinoinnin palveluvastaavana.

Johtamista, suunnittelua ja asiakastyötä

Katriina työskentelee LevelUpilla esihenkilöasemassa. Tiimissä työskentelee yhteensä kahdeksan työntekijää; viisi työsuhteessa LevelUpilla ja kolme markkinoinnin freelanceria. Oulusta kotitoimistoltaan etänä työskentelevä Katriina vastaa LevelUpin verkkoalustoista sekä digimarkkinoinnin toimista ja huolehtii, että kaikki hoidetaan sovitusti ja ajallaan. Digitiimin lisäksi Katriina kuuluu myös myyntitiimiin ja osallistuu yrityksen viikoittaiseen tilannepalaveriin, jossa käydään läpi eri tiimien tilanteet.

Katriinan normaaliin työpäivään kuuluu 3 – 4 palaveria, joista puolet on sisäisiä ja puolet asiakkaiden kanssa. Palavereiden välissä hoidetaan muita asioita liittyen omaan tiimiin sekä asiakastöihin. Esihenkilötehtävien lisäksi Katriinalla on myös asiakasvastuita niin sopimusten osalta kuin myös toteuttavasta työstä.

Katriina on toiminut aiemmin digimarkkinoinnin alalla hyvin erilaisissa rooleissa – myyjänä, asiakasvastaavana, toteuttajana ja kouluttajana – joten alan kokonaisuus on hänellä vahvasti hallussa:

”Pidän kokonaiskuvista! Parasta on, kun pääsee alkuun suunnittelemaan, mitä asiakkaan kanssa lähdetään tekemään, sen jälkeen organisoimaan tehtäviä ja lopuksi päättämään projekti. Päästä hoitamaan koko looppi, siitä tykkään”, Katriina toteaa.

Parhaaksi asiaksi työssään Katriina mainitseekin asioiden valmistumisen:

”Oli kyse sitten somejulkaisusta tai verkkokaupasta, tekee hyvää saada asioita valmiiksi. Myös onnistumiset ilahduttaa. Asiakkailta on tullut kiitosta siitä, että puhun digimarkkinointiasioista käytännönläheisesti ja kerron rehellisesti, millä mallilla yritysten markkinointi mielestäni on.”

Kotimaiset yritykset kasvun polulla

LevelUpin digimarkkinointi- ja verkkopalveluiden asiakkaita yhdistää Katriinan mukaan yksi tietty asia:

”Asiakkaamme ovat kotimaisia yrityksiä, joilla on draivi päällä – ei tahdota junnata paikoillaan, vaan halutaan aktivoida jotain uutta; ottaa haltuun uusi paikkakunta myydä verkossa enemmän tai kehittää yrityksen brändiä. Tämä on selkeä yhdistävä tekijä asiakkaissamme.”

Yhdestä asiasta Katriina syttyy erityisesti: ”Kun asiakas haluaa kansainvälistyä ja veivata rahaa Suomeen – se on parasta!”

Katriina kokee työnsä tärkeäksi, koska Suomi ei pysyisi pystyssä ilman LevelUpin asiakkaiden kaltaisia yrityksiä – yrityksiä, jotka ponnistelevat seuraavalle tasolle.

”Asiakasyritykseni ovat tosi eteviä omassa liiketoiminnassaan. Silloin digimarkkinointi ei välttämättä ole ydinosaamista ja siinä me LevelUpilla olemme apuna! Syvennymme asiakasyritykseen ja opimme heidän liiketoiminnastaan, jotta voimme edistää heidän tavoitteita verkossa.”

Haasteiden ratkaisemista positiivisella otteella

Katriinan organisointitaidot ja paineensietokyky tulevat tarpeeseen, kun työtehtäviä tulee kerralla paljon. Esihenkilönä Katriinan tehtävä on selkeyttää tiimille, kuka hoitaa mitäkin ja missä järjestyksessä:

”Tiimilläni on valtava määrä asiakkaita suhteessa henkilömäärään. Välillä, kun työtehtäviä tulee kerralla paljon, ei pystytä tekemään kaikkea yhtä aikaa. Silloin tehtäväni on huolehtia ja selkeyttää työntekijöille, mistä lähdetään liikkeelle”, Katriina kertoo ja jatkaa:

”LevelUpilla on onneksi mukavia ihmisiä, jotka miellyttävällä tavalla, ajoittain hyvinkin paineistetuissa tilanteissa, ratkovat hyvinkin haastavia asioita. Tässä yrityksessä ei tarvitse pelätä mitään. Kaikki voivat olla LevelUpilla omia itsejään ja kertoa haasteista ja toiveista rehellisesti.”

Extrat

  • Vapaa ajalla virkistyn… lenkkeilemällä ja pyöräilemällä meren ja joen rannalla Oulun keskustassa sekä laitepilatestunneilla.
  • Saan motivaatiota… muista ihmisistä ja siitä, kun saan asioita aikaiseksi.

Sinustako leveluppilainen?

Haluaisitko sinäkin mukaan LevelUpin tiimiin? Katso täältä, millaisia osaajia haemme tällä hetkellä tai jätä avoin hakemus!