Yritystarina

LevelUp Oy – vapaus kasvaa

LevelUp on syntynyt aidosta halusta auttaa asiakkaita kasvamaan, työllistämään ja rikastumaan. Halusta jakaa kokemuksia ja oppeja, jotta muiden ei tarvitsisi tehdä samoja virheitä, mitä on itse tehty ja nähty. LevelUp on olemassa asiakkaitamme varten ja haluamme viedä suomalaisia yrityksiä seuraavalle tasolle niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Kaikki alkoi myyntityöstä, jota oli takana useita vuosia ja tuhansia kilometrejä.

Syksyllä 2012 Jouni Anttila lopetti työnsä silloisessa teollisuuden alan yrityksessä, möi osakkeensa ja päätti ryhtyä yksinyrittäjäksi. Mutta mitä hän tekisi? Mistä hän oli eniten pitänyt myyntityössään? Mitä hän haluaisi tehdä seuraavaksi? Vastaus oli lopulta helppo: myynnin kehittämistehtävät.

Yksinyrittäjästä 60
hengen työllistäjäksi

Syntyi Projant Oy, joka tarjosi yrityksille myynnin kehittämis- ja johtamispalveluita. Yksi suurimmista päämääristä Projantin toiminnassa oli auttaa muita yrityksiä välttämään samat kuopat ja töyssyt, joihin oli aiemmissa työtehtävissä itse törmätty. Samalla Projant voisi auttaa suomalaisia yrityksiä kasvamaan. Palveluille oli kysyntää ja yritystoiminta lähti vauhdilla käyntiin.

Vuoden 2017 lopulla yritys työllisti 20 henkilöä ja vauhti kasvoi. Myyntiprosesseihin liittyy vahvasti myös markkinointi ja tämä yhdistikin lopulta silloisen digimarkkinointitoimisto Ab LevelUp Oy:n osaksi Projantia. Syntyi asiakashankinnan, myynnin ja markkinoinnin asiantuntijatalo LevelUp Oy.

Halu auttaa yrityksiä kasvamaan

Nykyään LevelUp työllistää yli 60 markkinoinnin- ja myynnin osaajaa. Olemme saaneet olla mukana yli 1000 yrityksen kasvun rakentamisessa ja koemme todella merkitykselliseksi työmme, jossa saamme auttaa suomalaisia yrityksiä kasvamaan ja samalla työllistämään sekä vaurastumaan. Kun asiakasyrityksemme kasvavat, myös me kasvamme ja voimme samalla kaikki vaikuttaa niin yksittäisten henkilöiden ja perheiden kuin koko Suomen hyvinvointiin.

Vahvuutemme yrityksenä on vahva kokemustausta sekä palveluntarjonta, joka on kasvanut täysin asiakastarpeiden pohjalta – missä asiakas kokeekin olevan eniten apukäsiä vailla. Kehitämme jatkuvasti palveluitamme ja tarjoamme joka päivä enemmän automatisoituja myynnin vauhdittamisen ratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä säilyttämään asemansa alati kovenevassa kilpailukentässä sekä kasvattamaan asiakkaidemme liiketoimintaa.

LevelUpin arvoja ovat aitous, joustavuus ja asenne. LevelUpilla jokainen saa olla täysin oma itsensä ja toisten puoleen on aina helppo ja turvallista kääntyä.

Joustavuus näkyy työntekijöillemme annetuissa vapauksissa sekä vastuissa. Teemme töitä asenteella, jonka haluamme näkyvän ja tuntuvan kaikissa asiakkaidemme kanssa toteutetuissa toimeksiannoissa. Luottamus on ansaittava joka päivä uudestaan.

LevelUp on kasvanut vuosien varrella, mutta matka on vasta alkutaipaleella.

Sama alkuvuosien polte ja halu auttaa asiakkaita kasvamaan, menestymään ja vaurastumaan on yhä yrityksemme päämäärä ja työpäiviemme punainen lanka. Olemme joka päivä valmiita auttamaan kasvunhaluisia yrityksiä. Jatkamme matkaamme kehittääksemme ratkaisujamme tehokkaammiksi – näin voimme tarjota asiakkaillemme nykyistäkin suuremman vapauden kasvaa!

Haluatko kasvattaa liiketoimintaasi?