Oletko koskaan miettinyt, kuinka paljon enemmän asiakkaita voisit saada verkkosivustollasi, jos sivustosi olisi ajan tasalla ja käyttäjäystävällinen? Pienillä päivityksillä voidaan saada aikaan suuria muutoksia myyntiluvuissa. Me tiedämme, että verkkosivuston menestykseen vaikuttaa useampi tekijä kuin pelkkä tuote tai palvelu. Kolme tärkeintä osa-aluetta ovat sisältö, tekniikka ja ulkoasu. Tässä muutama vinkkimme verkkosivuston päivityksiin.

Sisältö:

· Varmista, että sivustosi sisältää riittävästi tietoa tuotteistasi tai palveluistasi. Asiakkaat haluavat tietää, mitä he ostavat tai mihin he sitoutuvat.

· Tarkista, että sivuillasi on selkeät yhteydenotto- ja asiakaspalvelutiedot, jotta asiakkaat voivat ottaa helposti yhteyttä tarvittaessa.

Tekniikka:

· Tarkista, että sivustosi toimii moitteettomasti eri laitteilla, kuten puhelimilla ja tietokoneilla. Asiakkaat haluavat helpon ja nopean käyttökokemuksen.

· Varmista, että sivustosi on turvallinen ja suojattu hakkereilta ja muilta tietoturvauhilta. Asiakkaat haluavat tuntea olonsa turvalliseksi verkkokaupoissa.

Ulkoasu:

· Valitse houkutteleva ja selkeä väriteema, joka edistää brändiäsi. Varmista, että sivuston värit sopivat yhteen ja ovat miellyttäviä silmälle.

· Käytä korkealaatuisia kuvia ja grafiikkaa, jotka edistävät brändiäsi ja tuotteitasi tai palveluitasi. Huono laatuinen visuaalinen sisältö voi vähentää sivujesi houkuttelevuutta.

Esimerkkejä onnistuneista päivityksistä

Tarjoamme verkkosivuston päivityspalvelua, jonka avulla voit saada sivustosi ajan tasalle ja houkuttelevaksi. Pienillä muutoksilla voit saada suuria tuloksia. Autamme sinua löytämään juuri ne parannukset, jotka nostavat myyntiäsi.

Tässä muutama esimerkki onnistuneista päivityksistä:

  • Asiakkaamme sivustolle lisättiin jokaisen tuote-esittelyn yhteyteen ”Pyydä tarjous” -painike. Tämän avulla saimme kasvatettua tarjouspyyntölomakkeen konversiota alle yhdestä prosentista noin 13 %:in.
  • Toisen asiakkaan sivuston tekstit päivitettiin uudelle hakusanalle ja sivusto nousi 1,5 kuukaudessa Googlen hakutuloksissa ensimmäiselle sivulle sijalle 7.

Pienetkin muutokset todella tekevät suuren vaikutuksen!

Käy tutustumassa meihin LevelUppilaisiin!