Tuomas toimii LevelUpilla asiakaskontaktoijana ja nyt on hänen vuoronsa kertoa tarinansa! 

“Olen Tuomas Ylivieskasta. Päädyin LevelUpille 2021 alkuvuodesta, kun aiemmasta työpaikastani tuttu tiiminvetäjä suositteli minulle paikkaa. Harkitsin pitkään, voisiko sähkönmyyntityö sujua minulta. Lopulta päätin yrittää ja tosi hyvinhän se lähti menemään!” 

Tuomas aloitteli myyntityöt noin 4 vuotta sitten opiskelijana kesälomalla, kun tehdastyö ei tuntunut omalta jutulta. Myyntityö taas tuntui heti omalta alalta! 

Joustavuutta ja etätyötä 

“Tällä hetkellä LevelUpilla kontaktoin yritysasiakkaita ajoneuvoleasingiin liittyen. Ensimmäiset 1,5 vuotta myin sähkösopimuksia ja saatan jatkaa sitä taas, jos sähkömarkkinatilanne rauhoittuu. Myös valokuituliittymiä olen myynyt.” 

Tuomaksen mielestä kaikista hienointa hänen työssään on 100 % etätyömahdollisuus ja joustavuus työvuoroissa. Hänen mielestään myyntituotteet ovat olleet hyviä ja työskentelyssä käytettävät järjestelmät helppoja ja nykyaikaisia. 

LevelUpin arvoista joustavuus on Tuomaksen mielestä ehdottomasti parhaiten näkyvissä hänen työssään. “Joustavuus näkyy täytenä etätyömahdollisuutena ja joustavissa työvuoroissa, jotka varataan itse mieleisiksi.” 

Tuomaksen mielestä työyhteisön hyvinvoinnista pidetään hyvin huolta. Halukkaille on järjestetty mahdollisuus muun muassa etäkahvitaukoihin. “Minulle kyllä riittää tosi hyvin se, että Teamsilla on sujuva yhteys työkavereihin. Lounas- ja liikuntasetelit ovat itselle myös mieluinen etu.” 

Tuomaksen TOP 3 taitoa: 

  1. Nopea tiedonhaku ja järjestelmien käyttö 
  2. Leppoinen ja luotettava myyntitapa 
  3. Tasaisen varma tuloksellisuus

Tuomas mainitsee, että aina voi kehittyä: “Aina varmasti löytyy tuotteita, joita en vielä osaa myydä.” 

Vapaa-ajalla virkistyn…

esimerkiksi kävelylenkeillä ja käymällä lomamatkoilla. 

Erityistaitoni on…

jalkapallon pompottelu. 

Saan motivaatiota…

myynnin onnistumisesta. Jos on ollut hiljaisempi myyntikausi, niin sen jälkeen onnistumiset motivoi vielä enemmän. 

“Loppuun haluan sanoa, että paras hetki myyntiurallani oli ehkä se, kun tajusin heittää valmiit myyntipuhepaperit pois ja rupesin puhumaan itse niitä juttuja, joilla kauppaa tulee.” Myynti muuttui rennommaksi, monipuolisemmaksi ja monta kertaa mieleisemmäksi. Uudessa tuotteessa Tuomas käyttää silti aluksi edelleen puherunkoja avuksi. 

Haluaisitko sinäkin mukaan LevelUpin tiimiin? Katso täältä, millaisia osaajia haemme tällä hetkellä tai jätä avoin hakemus!