Teemu Kivioja, vastikään 30 vuotta täyttänyt nuori miehen alku, haluaa jakaa tarinansa LevelUpin työntekijänä. 

“Minusta tuli palveluvastaava tänä keväänä muutaman sattuman kautta, kun yrityksen organisaatiorakennetta hieman päiviteltiin ja palveluvastaavan paikka vapautui. Tehtävä vaikutti mielenkiintoiselta, joten otin sen vastaan.” 

Teemu on aloittanut LevelUpilla (silloin Projant) tammikuussa 2018. 

Työura on alkanut jo nuorella iällä 

“Ennen LevelUpille tuloa työskentelin usean vuoden ajan urheiluvälinemyyjänä isossa tavaratalossa. Työurani olen aloittanut jo nuorella iällä ja koulujen ohessa on tullut tehtyä ilta- ja viikonlopputöitä ihan yläasteikäisestä asti.” 

Koulutukseltaan Teemu on merkonomi. Hän kävi myös muutaman vuoden tradenomin koulutusta ammattikorkeakoulussa työskennellen koko ajan samalla. Jossain kohtaa opinnot kuitenkin jäivät taka-alalle ja siellä ne ovat ainakin toistaiseksi pysyneet. 

Vaihderikas ura LevelUpilla vuodesta 2018 lähtien 

“Urani LevelUpilla on tähän mennessä ollut vaihderikas ja siihen on mahtunut paljon erilaisia rooleja sekä tehtäviä. Taloon tulin vuonna 2018 ja aloitin asiakaskontaktoijan tehtävissä. Muutaman kuukauden kuluttua aloin vetämään soittoprojekteja ja siitä pikkuhiljaa vetämään myös isompia kokonaisuuksia projektipäällikön ominaisuudessa.” 

Teemu kertoo, että jossain vaiheessa LevelUpin omien palveluiden myynti tuli mukaan ja sitä hän teki samaan aikaan asiakaspäällikön roolin ohella. Hän oli siis pitkään sekä myynnin että tuotannon puolella.  

Myöhemmin tie kuitenkin vei puhtaasti myynnin puolelle ja reilun vuoden päivät Teemu teki pelkästään myynnin roolia uusasiakashankinnassa ja nykyisten asiakkaiden parissa. Nyt Teemu toimii palveluvastaavana ja tekee lisäksi myös osittain myyntiä kesään asti. 

“Paljon erilaisia hetkiä on ehtinyt LevelUpilla kokemaan vuosien saatossa ja voi ainakin sanoa, ettei ole tylsää ehtinyt tulla.” 

Omalla työllä mahdollistamassa myös muiden työtä 

Teemun työ koostuu tiiminvedosta, asiakasprojektien vetämisestä sekä erilaisista palveluvastaavan juoksevista töistä. 

“Toimin esihenkilönä tiimilleni ja vastuullani on myös tiimini kannattavuus ja sen myötä myös talouteen liittyviä tehtäviä on hoidettavana. Päivittäin olen paljon tekemisissä tiimiläisten sekä asiakkaiden kanssa.” 

Teemun mielestä hienointa hänen työssään on se, että työpäivät ovat vaihtelevia eikä samanlaisia päiviä oikeastaan ole. Myös se on hienoa, että hän saa olla tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa. 

“Arvostan eniten työssäni sitä, että koen olevani hyödyksi yritykselle ja omalla työlläni mahdollistamassa myös muiden työtä.” 

Yhteisiä hetkiä etätyön ohessa 

Teemu on jokseenkin aktiivisesti ollut Ylivieskan konttorilla tekemässä töitä.  

“Vaikka itse teen paljon töitä konttorilla, LevelUpilla työskennellään paljon etänä. Päivittäin tulee siis oltua yhteydessä lähimpiin kollegoihin myös Teamsin välityksellä.” 

Miehen mielestä yrityksessä pyritään huolehtimaan työyhteisöstä koko organisaation osalta järjestämällä muun muassa yhteisiä etäkahvihetkiä, johon jokaisella on mahdollisuus osallistua. Myös tiimeittäin järjestetään erilaisia tiimipalavereja tai esimerkiksi aamustartteja. Nämä tuovat tiimejä enemmän yhteen, vaikka työskenneltäisiin eri puolella maapalloa.  

“Viime kesänä myös järjestettiin koko yrityksen kesätapahtuma, johon jokaisen oli mahdollisuus osallistua joko paikan päällä jommalla kummalla konttorilla tai sitten etänä. Tämä oli kiva lisä ja antoi mahdollisuuden tutustua työkavereihin paremminkin – myös sellaisiin henkilöihin, kenen kanssa ei välttämättä tule päivittäin tekemisissä oltua.” 

LevelUpin arvoja ovat Aitous, Joustavuus ja Asenne 

Teemun mielestä arvot toteutuvat arjessa muun muassa siten, että kaikki tulevat hyvin toimeen keskenään ja on helppo ottaa asiat esille ja lähestyä kollegoita.  

“Olen myös huomannut vuosien saatossa sen, miten pystymme yhdessä ratkomaan asiakkaiden haasteita ja olemme pystyneet auttamaan heitä nopeallakin aikataululla. Mielestäni meillä on sisäänrakennettuna halu oikeasti auttaa asiakkaita heidän haasteissaan ja tehdä heille parasta mahdollista tulosta sekä yrittää siinä samalla kehittää yhteistyötämme.” 

Teemun TOP 3 taitoa: 
  1. Tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  2. Rauhallisuus
  3. Paineensietokyky, pystyn toimimaan kaaoksen keskellä

“Minulla ei tule mieleen mitään erityistä taitoa, jota haluaisin kehittää. Haluan kehittyä kokonaisvaltaisesti joka osa-alueella ja melkein päivittäin tuleekin uusia oppeja ja tilanteita vastaan, varsinkin nyt uudessa roolissa.” 

Vapaa-ajalla virkistyn…  

jääkiekkoa aktiivisesti harrastaen. Melkein kaikki vapaa-aika menee sen parissa. 

Erityistaitoni on…  

olla stressaamatta asioista liikaa tai ollenkaan.  

Saan motivaatiota… 

onnistumisista arjessa sekä siitä, että näkee kun kehitystä tapahtuu niin ympärillä kuin omalla kohdallaankin.  

Haluaisitko sinäkin mukaan LevelUpin tiimiin? Katso täältä, millaisia osaajia haemme tällä hetkellä tai jätä avoin hakemus!