Vuoden 2023 toisessa työntekijätarinassa estradille astuu asiakaskontaktoija Tanja! 

Olen Tanja Vaasasta. Aloitin ensin työnvuokrausyrityksen kautta tammikuussa 2022 ja siirryin maaliskuusta 2022 LevelUpille. 

“Jokainen voi tehdä työpäivästään juuri itselleen sopivan”  

Tanja on työuransa aikana työskennellyt erilaisten asioiden ja alojen parissa. Eniten kokemusta on kertynyt myyntityöstä. LevelUpilla hän työskentelee varainhankinnan parissa. Työt hoituvat etänä, mikä onkin sopinut Tanjan elämäntilanteeseen loistavasti.

“Työttömyys yllätti ja haastoi minua monilla mutkilla. Kuulun vakavasti allergisten joukkoon, joka heikentää työmahdollisuuksia. Tämä etätyö LevelUpilla on pelastanut minut työttömyydeltä.” 

Työssään Tanja arvostaa kaikkein eniten joustavia työaikoja ja sitä, että jokaisella on mahdollisuus luoda työpäivästään juuri itselleen sopiva. Omiin työaikoihinsa on mahdollista vaikuttaa ja tämän mahdollisuuden Tanja on myös hyödyntänyt.

LevelUpin myyntitiimissä tehdään lähtökohtaisesti maksimissaan kuuden tunnin päiviä, minkä on pitkällä kokemuksella todettu tukevan työntekijän jaksamista sekä tuloksellisuutta – perusajatuksemme on, että työntekijä saa siis saman ansainnan lyhemmässä ajassa. Tanja halusi kuitenkin aloittaa uransa tehden tiimille poikkeuksellisesti täyttä 7,5 h työaikaa, mutta lähti jonkin ajan päästä kokeilemaan lyhempää työaikaa esihenkilön suosituksesta. Lopulta Tanja huomasi, että kokemukset lyhemmän työajan vaikutuksista elämänlaatuun ovat olleet erittäin positiivisia. 

“Tein aluksi täyttä päivää. Päädyin lyhentämään päivääni, koska tulos on ollut sama tehdessä lyhyempää päivää. Miksi käyttää aikaa sellaiseen mikä ei tuo tulosta. Vapaa-ajan tekemisellekin jää näin ollen enemmän aikaa.” 

Tanja arvostaa työssään myös etätyöyhteisön tuomaa tukea. Huippu esihenkilöt ja hyvät sekä huumorintajuiset työkaverit muodostavat turvallisen työyhteisön. Hän kokee, että LevelUpilla tulee tarvittaessa autetuksi nopeasti ja aidosti kuulluksi.

Etätyöhön piristystä tuovat myös muun muassa viikoittaiset keskustelutuokiot, joiden aikana sosialisoidaan ja jutellaan niitä näitä sekä se, että taukojumppa päivän mittaan on sekä sallittua että suositeltavaa.

Tanjan Top 3 taitoa: 

  1. Luotettavuus 
  2. Tekee aina parhaansa 
  3. Kärsivällisyys heikommallakin hetkellä

Tanja vahvistaa mielellään taitojaan alituisesti, sillä koskaan ei ole valmis tekijä, vaan aina on jotain mitä voi tehdä toisin tai kehittää. 

“Tänään olet se mitä on tänään, mitä et ollut vielä eilen, huomenna olet vielä jotain enemmän. Jokainen päivä on uusi, uusi mahdollisuus, uusi sinä.” 

Vapaa-ajalla virkistyn…

käydessäni kävelyllä luonnon läheisyydessä. Puhdistamalla mielen ja kehon meditoiden.  

Erityistaitoni on…

sisustus ja askartelu.

Saan motivaatiota…

onnistumisista.

Haluaisitko sinäkin mukaan LevelUpin tiimiin? Katso täältä, millaisia osaajia haemme tällä hetkellä tai jätä avoin hakemus!