Marraskuun työntekijätarinassa loistaa Sanni, asiakaskontaktoija!

“Olen Sanni, Forssasta alun perin. Tällä hetkellä nautin Espanjan lämmöstä. Mukaan minut LevelUpille sai pari täällä työskentelevää ystävää tänä kesänä 2022.” 

Myyntityöt alkoivat kiinnostamaan Sannia vasta muutama vuosi sitten. Ennen hän viihtyi keittiötyössä, mutta vaihdos tuntuu hyvältä. ”Aina kannattaa kokeilla jotain uutta!” 

Huipun porukan kanssa töitä arvot edellä

Tällä hetkellä Sanni kontaktoi asiakkaita varainhankinnan puitteissa. Mahtavaa työssä on huippu porukka ympärillä ja se että kuunnellaan asiassa kuin asiassa. 

“Hienointa työssäni on joustavuus ja se, että työntekijää myös kuunnellaan.” Myös se on hienoa, että projekteja on monenlaisia ja halutessaan on mahdollisuus myös kokeilla ja soittaa erilaisia projekteja. “Vaihtelu virkistää, ainakin minun kohdalla.” 

Sannin mielestä arvoista joustavuus on parhaiten nähtävissä. Se, että työtä voi tehdä etänä ja työajat pystytään järjestämään todella hienosti työntekijän toivomuksesta. 

Työyhteisön hyvinvoinnista pidetään hyvin huolta. “Me saamme taukojumppaohjeita, koko myyntitiimin kesken pidetään viikoittain pieni kuulumisten vaihtohetki ja käytössä on koko ajan Teams.” Jos joku huolettaa tai muuten vaan haluaa keskustella jostakin asiasta niin voi milloin vaan ottaa yhteyttä tiiminvetäjään. 

Sannin TOP 3 taitoa: 

  1. Nopea oppimaan
  2. Valmis kokeilemaan uusia asioita positiivisesti 
  3. Luotettavuus 

“Varmasti on paljon asioita, joissa voin kehittyä vielä enemmän. Olenhan tehnyt tätä myyntityötä vasta muutaman vuoden.” 

Vapaa-ajalla virkistyn…

perheen ja ystävien kanssa ulkoillen. 

Erityistaitoni on…

ruoan kokkaus. 

Saan motivaatiota…

onnistumisista. 

Haluaisitko sinäkin mukaan LevelUpin tiimiin? Katso täältä, millaisia osaajia haemme tällä hetkellä tai jätä avoin hakemus!