Nina toimii LevelUpilla palveluvastaavana ja nyt on vuorossa hänen tarinansa. 

“Olen 45-vuotias rovaniemeläinen. Perheeseeni kuuluu aviomies, sekä neljä lasta ja yksi lapsenlapsi. LevelUpin palveluvastaava minusta tuli viime maaliskuussa.” 

Nina tuli LevelUpille lokakuussa 2021 tiiminvetäjäksi. Palveluvastaavan paikka aukesi alkuvuodesta ja hän kertoi olevansa kiinnostunut tehtävästä. Nina ei epäröinyt hetkeäkään, kun paikkaa hänelle tarjottiin. Hänen mielestään on mahtavaa, että työssä voi edetä talon sisällä ja saada uusia haasteita. 

“Tykkään haasteista ja olen aina halunnut tehdä työtä, jossa pääsen kehittämään ja ideoimaan uusia toimintamalleja. Haluan jatkuvasti oppia uutta ja myös jakaa osaamistani muille. Haluan olla osana tiimiä, joka hyvällä fiiliksellä tekee asiakaslähtöistä työtä laadukkaasti ja tuloksellisesti.” 

Yrittäjyyttä ja unelmia 

Nina on ollut yrittäjä lähes koko työuransa ajan. Hän pyöritti miehensä kanssa pitkään tavarataloa ja Ninan työnkuva oli hyvin vaihteleva; vastuualueisiin kuului muun muassa henkilöstöasiat, myymäläpäällikön tehtävät, tuotteiden hankinta sekä markkinointi. 

“Tavaratalo-ajan jälkeen opiskelin yrittäjyyttä sekä lähihoitajan tutkinnon. Heti valmistuttuani perustin kotihoitoyrityksen ja tein töitä vanhusten ja pitkäaikaissairaiden parissa usean vuoden ajan. Kotihoitoyritykseni työllisti 12 henkilöä.” 

Vuonna 2017 Nina ja hänen miehensä päättivät toteuttaa yhden haaveistaan ja muuttivat koko perheen voimin Espanjaan, jossa he asuivat kolme ja puoli vuotta. Koko tämän ajan Nina työskenteli suomalaisessa telemarkkinointiyrityksessä ja oli erilaisissa projekteissa vastuuhenkilönä. 

“Korona-aika toi meidät takaisin Suomeen loppuvuodesta 2020. Jatkoin työskentelyä Espanjaan etänä Suomesta käsin, aina siihen saakka, kunnes pääsin tekemään töitä LevelUpille.” 

Monipuolista esihenkilötyötä 

Tiiminsä esihenkilönä Nina huolehtii muun muassa siitä, että jokainen tiimiläinen tulee kuulluksi ja yhdessä löydetään yksilölliset vahvuudet sekä selätetään eteen tulevat haasteet. Hän varmistaa, että oikeat henkilöt ovat oikeissa tehtävissä.  

“Rekrytoin ja perehdytän uusia tiimiläisiä ja suunnittelen työvuorot. Työssä jaksaminen ja hyvä fiilis ovat asioita, joihin haluan esihenkilönä panostaa.” 

Nina vastaa myös tiiminsä toiminnasta ja kannattavuudesta. Työhön kuuluu muun muassa vastuu erilaisista projekteista, johon liittyy paljon erilaista taustatyötä. Hän kokoaa tiimilleen tulleet projektit ja sopii asiakkaiden kanssa työn aloituksen. Tuloksista hän raportoi säännöllisesti asiakkaille ja pitävät yhdessä säännöllisesti tilannekatsauksen, jossa vaihdetaan ajatuksia ja tarkistetaan tavoitteita. 

Kannustava työyhteisö luo aitoja kohtaamisia 

Ninan mielestä hienointa hänen työssään on asiakkaan tyytyväisyys ja toisiaan mahtavasti kannustava työyhteisö sekä työnkuvan monipuolisuus. 

“Omassa työssäni arvostan eniten mahdollisuutta kehittää toimintaa ja haastaa itseäni päivittäin sekä erilaisten ihmisten kanssa työskentelyä.” 

LevelUpin arvot näkyvät Ninan mielestä päivittäin. Aitous arvona tuli vastaan vahvasti jo ensimmäisenä päivänä LevelUpilla. Ihmiset yrityksen sisällä ovat äärimmäisen aitoja ja rehellisiä, työkaveria arvostetaan, kannustetaan ja autetaan. Jokainen on tärkeä osa kokonaisuutta. Asiakaskohtaamiset ovat aitoja, iloisia ja rehellisiä. 

Etätyö toimii Ninan mielestä hyvin. “LevelUpilla kuulee usein kysymyksen ”Mitä kuuluu?”  Aidosti myös halutaan tietää mitä toiselle kuuluu. Vaikka ollaan etänä, ollaan yhdessä.” 

Teamsin välityksellä jutellaan päivittäin vaihtelevalla kokoonpanolla. Välillä on rakentavat kahdenkeskiset keskustelut ja välillä ollaan isommalla porukalla vaihtamassa kuulumisia. Työhyvinvointiin kiinnitetään huomiota säännöllisesti. “Tällä viikolla meillä on tulossa virkistyspäivä, johon voi osallistua haluamallaan tavalla toimistoilla tai etänä.” 

Ninan TOP 3 taitoa: 

  1. Positiivinen suhtautuminen haastaviinkin tilanteisiin 
  2. Yrittäjäasenne työssä; aina pitää tehdä parhaansa, työt hoidetaan kunnialla kelloon katsomatta 
  3. Tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja näen ihmisten vahvuudet 

“Olen varsinainen kehittäjä, haluan jatkuvasti kehittää itseäni ja kaikkea mahdollista itsessäni. En ole miltään osin valmis, enkä halua koskaan ollakaan.” 

Vapaa-ajalla virkistyn…

mökillä ulkoilemalla, perheen kanssa touhuillen ja välillä hiukan reissaten. 

Erityistaitoni on…

tunnollisuus, sinnikkyys ja luottamus siihen, että asiat järjestyvät, kun ei luovuta. 

Saan motivaatiota…

kun näen tyytyväisen asiakkaan, onnistumisesta riemuitsevan työkaverin tai oman työn tuottavan toivottua tulosta. 

Haluaisitko sinäkin mukaan LevelUpin tiimiin? Katso täältä, millaisia osaajia haemme tällä hetkellä tai jätä avoin hakemus!