Vuoden 2024 ensimmäisessä työntekijätarinassamme on pääosassa LevelUpin assistenttitiimin Minna. 

Asiakaspalvelua ja -kontaktointia etätyönä kotituvan nurkasta 

LevelUpin assistenttitiimissä työskentelevä Minna ratkoo asiakkaiden ongelmia kotoa käsin – kotitupansa nurkasta, uunin kupeesta Minna palvelee ja auttaa asiakkaita ympäri Suomen. LevelUpilla Minna aloitti syyskuussa 2023. 

”Olin etsinyt jo jonkin aikaa sopivaa työtä tradenomiopintojen ohelle ja asiakaslähtöinen etätyö houkutteli hakemaan paikkaa”, Minna kertoo ja jatkaa: 

”Aloitin LevelUpilla asiakaskontaktointiprojektilla, jonka jälkeen siirryin asiakaspalvelutehtäviin. Asiakkaita on laidasta laitaan, paljon eri aloilta ja eri kokoisia yrityksiä. Pääasiassa työni hoituu puhelimitse, otan keskimäärin 30 puhelua päivässä.” 

Minna tykkää jutella asiakkaiden kanssa ja arvostaa itsekin hyvää asiakaspalvelua. Siksi myös oma työ tuntuu tärkeältä:  

”Saan olla mahdollistamassa sen, että asiakkaiden ongelmat ratkeavat ja kaikki sujuu mahdollisimman mutkattomasti. Asiakkailta tuleva positiivinen palaute muistuttaa myös joka kerta työn tärkeydestä.” 

Mitä asiakaspalvelija ja asiakaskontaktoija oikein tekee? 

LevelUpin assistenttitiimi vastaa sekä asiakaspalvelu- että asiakaskontaktointitehtävistä. Mitä Minna käytännössä tekee? 

”Asiakaspalvelijana hoidan LevelUpin asiakaspalveluun tulevat sähköpostit ja puhelut ja vien asioita eteenpäin. Asiakaskontaktoijana taas soitan asiakkaille päin ja esimerkiksi kerään asiakaspalautteita tai etsin tutkimukseen vastaajia”, Minna kertoo. 

Minnan työpäivä alkaa yleensä raporttien teolla, jonka jälkeen hän avaa linjat ja alkaa ottamaan puheluita vastaan. Puheluiden välillä tehdään taustatöitä, esimerkiksi tilausten tai sopimusten kirjaamista järjestelmiin sekä laskutusasioiden selvittämistä. Samalla Minna vastailee myös chat- ja sähköpostiviesteihin sekä välittää asioita eteenpäin eri henkilöille. 

Aitous, joustavuus ja oikea asenne – sitä on LevelUp 

Minnan työpäivät ovat välillä kiireisiä ja toisinaan työtehtävät vaativat enemmän aikaa, mutta työkavereiden tuki auttaa selviämään hektisistäkin päivistä: 

”Minkään asian kanssa ei tarvitse jäädä yksin arpomaan, kun kaikkea voidaan pohtia yhdessä työkavereiden kanssa. Yhteistyöllä saadaan kiireisimmätkin hetket hoidettua hyvin!” 

Työpaikkana Minna suosittelee LevelUpia lämpimästi: 

”Mielestäni LevelUp vastaa arvojaan 100 prosenttisesti; aitous, joustavuus ja oikea asenne tulevat esille jokaisena työpäivänä. Täällä jokainen saa olla oma itsensä, toisia kannustetaan ja joustavuus on ihan omaa luokkaansa – esimerkiksi esihenkilömme suunnittelee työvuorolistat niin, että meidän työntekijöiden toiveet ja menot otetaan aina huomioon”. 

Minna viihtyy hyvin työssään ja etätyöstä huolimatta tiimiläisten yhteistyö on helppoa ja sujuvaa: 

”Parasta tässä työssä on hyvä työyhteisö ja monipuoliset työtehtävät. Aina on joku, jolta voi kysyä apua ja työkavereiden kanssa keskustellaan päivittäin etäyhteyden kautta. Myös esihenkilö soittaa välillä ihan vaan kysyäkseen, mitä kuuluu. Sekin on ihan mahtavaa!” 

Extrat

  • Vapaa ajalla virkistyn… ulkoilemalla ja eläinten sekä läheisten ihmisten parissa. 
  • Erityistaitoni on… osaan keriä lampaan. 
  • Saan motivaatiota… asioiden valmiiksi saamisesta, positiivisista kohtaamisista ja hyvästä huumorista! 

Sinustako leveluppilainen?

Haluaisitko sinäkin mukaan LevelUpin tiimiin? Katso täältä, millaisia osaajia haemme tällä hetkellä tai jätä avoin hakemus!