Saavun Ylivieskan toimistolle ja iloinen herra on minua heti vastassa.

Jouni Anttila, LevelUpin toimitusjohtaja.

Mistä Jounin työpäivät koostuvat ja mitä LevelUpin arvot merkitsevät hänelle? 

Työpäivät ovat hyvin vaihtelevia

Jouni Anttila kertoo, että ajautui luonnollisesti toimitusjohtajan rooliin perustaessaan yrityksen. Jounin työpäivät alkavat kello 5:30-6:30 välillä. Ensimmäisenä hommanaan aamulla hän lukee eri toimialojen uutiset.

Jos Jouni ei ole reissussa, hän menee Ylivieskan toimistolle klo 8 mennessä. Työpäivä loppuu yleensä klo 18.00 mennessä. Iltaisin kotona Jouni ei enää mielellään avaa konetta. 

“Työpäivät ovat tosi erilaisia. Varmaan suurin osa ajasta kuluu esimiesten ja asiakkaiden kanssa. Pääpaino on tulevaisuuden tekemisessä, mutta menneitäkin asioita saa viikoittain hoidella.” 

Parasta LevelUpilla on tietenkin ihmiset

Tämä on Jounin sanoin klisee, mutta minkäs teet, kun asia vain on näin. Hän on todella onnellinen siitä, että porukka on aktiivista ja ottaa häneen paljon yhteyttä. Joskus on murheita ja joskus ideoidaan yhdessä.  

“Nautin myös todella paljon asiakkaiden kanssa keskustelemisesta ja käydä läpi heidän tarpeitaan sekä ajatuksiaan.” 

Tähän pitäisi Jounin mielestä kaivaa jostain kahdeksan tuntia päivään lisää. 

Suurimpana haasteena työssään Jouni kokee riittämättömyyden tunteen. Vastuu kaikesta kuuluu kuitenkin lopulta toimitusjohtajan tehtävään. Hän kokee välillä, ettei aina pysty olemaan siellä missä eniten odotettaisiin. 

“Se oli yksi perjantaiaamu kello 5.” 

Jounille Vapaus kasvaa- sloganissa on rajaton määrä eri tasoja ja viestejä. Hän muistaa, kuinka tämä lause sai alkunsa. Paine saada ehdotuksia pöytään oli alkanut käydä kovaksi ja yhtenä perjantaiaamuna klo 5 se keksittiin. 

Jouni ajattelee slogania kahdesta suunnasta:  

Asiakkaillemme tarjoamme kasvun vapauden tuottamalla heille kasvun mahdollistavia ratkaisuja. 

“Meille LevelUppilaisille koen kasvun vapauden tarkoittavan ihmisenä kehittymistä sekä ammattitaidon kasvattamista. Eli voimme rakentaa henkilökohtaista kasvun polkua uralla.” 

 Kuinka arvomme Aitous, Joustavuus ja Asenne näkyvät Jounin työssä? 

“Tätä olisi varmasti paras kysyä niiltä kenen kanssa eniten olen viikoittain tekemisessä.” 

Aitous näkyy Jounin työssä niin, että hän on sellainen kuin on. Hän ei peittele tunteitaan tai kiellä ettei vikoja löytyisi. Hän kokee olevansa “vain tällainen Aito Jouni.” 

Joustavuuteen Jouni voisi tuoda montakin kulmaa, mutta tiivistää asian. Hän valittelee sitä, että perhe on paljon joutunut joustamaan, kun itse on joustanut töiden suhteen. 

Asenteen kohdalla Jounilla nousee mieleen vastuu. Vastuu asiakaslupauksista ja vastuu kaikkien työntekijöiden perheiden toimeentulosta. Jouni sanoo, että useamman kerran kuussa hän saa mennä nukkumaan miettien, että toivottavasti koko LevelUpin porukalla on asiat mahdollisimman hyvin. 

“Haluan kiittää, että jaksoit lukea loppuun saakka. Annetaan valon loistaa pimenevissä päivissä ja tehdään mitä osataan, se riittää. 😊” 

Katso videolta Jounin ajatuksia toimitusjohtajan työstä: