Tämän vuoden ensimmäisessä työntekijätarinassa saa loistaa asiakaskontaktoija Johanna! 

“Olen Johanna Lappeenrannasta. Aloitin ensin työnvuokrausyrityksen kautta syyskuussa 2021 sähkösopimusten myynnillä. Siirryin maaliskuussa 2022 LevelUpille.” 

“Olen sellainen ikuinen opiskelija”  

Johanna on ehtinyt elämässään opiskella ja työskennellä erilaisten asioiden parissa. Hän on muun muassa maisteri koulutukseltaan ja nyt hän suorittaa merkonomin opintoja taloushallinnosta. “Olen sellainen ikuinen opiskelija. Työttömyys sai minut avartaman silmiäni tänne.” 

Nyt Johanna työskentelee LevelUpilla varainhankinnan parissa. Hänestä on erityisen mukavaa keskustella erilaisten asiakkaiden parissa. 

“Parasta työssä on ihanat työtoverit, työn tekeminen etänä ja se, että voi yleensäkin suunnitella itse työajat.” Eniten Johanna arvostaa työssään etätyöskentelyä ja joustavuutta. Joustavuus näkyy siinä, että voi pitkälti päättää omista työajoista ja muutoksista voi sopia helposti. 

Johanna kertoo, että työyhteisössä on kerran viikossa keskusteluhetki työntekijöiden kesken. Se luo hyvinvointia työhön. Lisäksi kannustavat työtoverit ja esihenkilöt tuovat hyvää mieltä. “Käymme keskusteluja noin kerran kuussa esihenkilön kanssa, joka tuo taas hyvää potkua työhön. Lisäksi kuukausittain tehdään fiilismittaus.” 

Johannan Top 3 taitoa: 

  1. Luotettavuus 
  2. Kehittymishaluisuus 
  3. Joustavuus

“Haluan kehittää myyntitaitoja, koska koskaan ei ole valmis.” 

Johanna kertoo vielä loppuun, että työskentely LevelUpilla on ihanaa, kun on ihanat ja kannustavat työkaverit. “Harvoin on näin hyvää työyhteisöä.” 

Vapaa-ajalla virkistyn…

treenaamalla, käsitöillä, puutarhatöillä ja hyvän ruoan tekemisellä.  

Erityistaitoni on…

luontotietämys. 

Saan motivaatiota…

kannustuksista ja myös epäonnistumisista. 

Haluaisitko sinäkin mukaan LevelUpin tiimiin? Katso täältä, millaisia osaajia haemme tällä hetkellä tai jätä avoin hakemus!