Verkkosivut kuukausimaksulla

Here is displayed interactive form 434616196

Haluatko verkkosivut
vaikuttavalla visuaalisuudella?

Hyvin suunnitellut verkkosivut tehostavat markkinointitoimenpiteiden tehoa, tuottavat laadukkaita yhteydenottoja myynnille, houkuttelevat kävijöitä ja vakuuttavat heidät tekemään ostopäätöksen.

Vanhanaikaiset ja toimimattomat verkkosivut saavat yrityksen näyttämään epäuskottavalta ja potentiaaliset asiakkaat poistuvat sivuilta nopeasti. Nykyaikaiset, muokattavissa ja laajennettavissa olevat verkkosivut tehostavat markkinointitoimenpiteiden tehoa kustannustehokkaasti.

Millaiset ovat vaikuttavat verkkosivut?

Vaikuttavilla verkkosivuilla on aina tavoite ja päämäärä.

Tämän takia muun muassa tavoitteiden, ydinviestin ja kohderyhmän suunnittelu on hyvin tärkeää. Myös verkkosivujen ulkoasulla voidaan saada kävijät vierailemaan sivuillasi pidempään. Ensivaikutelman voi antaa vain kerran!

Verkkosivujen tulee olla helppokäyttöiset eli valikoiden on oltava ymmärrettäviä, sisällön tulee löytyä helposti ja sivurakenteen tulee olla selkeä.

Verkkosivujen sisällöllä on erittäin tärkeä vaikutus verkkosivujen hakukonelöydettävyyteen. Sivuille tulee siis tuottaa jatkuvasti erilaista sisältöä tavoitteellisesti.

Sivuston responsiivisuus on nykyaikana pakollista eli sivujen tulee olla mobiiliystävälliset. Nykypäivänä internetiä käytetään yhä enemmän monilla laitteilla ja eri kokoisilla näytöillä, joten sivujen täytyy näyttää aina hyvältä laitteesta riippumatta.

Verkkosivuja tulee kehittää koko ajan. Kerran tehdyt verkkosivut, joihin ei enää kosketa, eivät saa näkyvyyttä hakukoneissa.

Jätä yhteydenottopyyntö!

 

Form 434602456 to be rendered here.

Meiltä verkkosivut kuukausimaksulla?

Luomme sinulle verkkosivut maailman suosituimmalla verkkosivualustalla WordPressillä, jonka avulla saat rajattomat kehitysmahdollisuudet ja maailman huippudesignerien suunnittelemat elementit käyttöösi. 

Näyttävillä elementeillä ja LevelUpin aivoystävällisellä designilla herätämme asiakkaidesi mielenkiinnon ja saamme heidät innostumaan palveluistasi.

Yrityksesi persoona välittyy jo ensi kontaktissa asiakkaasi saapuessa sivuillesi. Vain taivas ja oma mielikuvituksesi on rajana. Sinulla on vapaus kasvaa.

Verkkosivut maksetaan kuukausittain 36 kuukauden ajanjaksolla, joten sinun ei tarvitse kertainvestoida mitään.

FoF1 Verkkosivupaketti

Sisältö:

-5 sivupohjan suunnittelu ja toteutus

-Taitto 10 välilehdelle sivupohjia hyödyntäen

-Testaus ja julkaisu

  • Aivoystävällinen ja responsiivinen design
  • Latausnopeus optimoitu
  • Helppo päivittää ja muokata
  • Loputtomat kehitysmahdollisuudet

Kustannukset:

Aloitusmaksu 249 € ja kuukausimaksu 69 € (kk-hinta jakautuu 36 kuukauden ajanjaksolle.)

Voit myös ostaa lisähintaan sisällöntuotantopaketin.

Soita meille ja kerromme lisää:

+358 2 0730 8688

Paina nappia, kun haluat vaikuttavat verkkosivut

Haluatko kuulla lisää? Jätä yhteystietosi ja otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

    Suostun asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön.
    Lue ehdot »