Verkkosivut

Verkkosivujen tärkein tavoite on tukea yrityksen myyntiä

Sivut toimivat yhtä lailla myös yrityksen näyteikkunana ja antavat yrityksestä ensivaikutelman verkkosivuvierailijalle. On sekunneista kiinni, vakuutatko nettisivuillesi tulevan ihmisen yrityksesi asiantuntijuudesta ja brändistä vai poistuuko vierailija sivustolta ennen ensimmäistäkään klikkausta.

LevelUpin verkkosivuilla vakuutat kotisivuvierailijasi erinomaisella käyttäjäkokemuksella sekä visuaalisella ilmeellä. Toteutamme toiveidesi ja yritysilmeen mukaiset verkkosivut aina räätälöitynä WordPress-alustalla – emme käytä ostettuja teemoja, vaan teemme nettisivut aina alusta loppuun itse, jolloin kotisivujen ilme on uniikki ja yrityksesi erottuu muiden kotisivujen joukosta. Sivuston sisältö ja tekniikka rakennetaan aina hakukoneystävälliseksi, jolloin sivusto toimii erinomaisena runkona myös markkinointitoimenpiteille.

Lue lisää kuukausihintaisista verkkosivuista.

Verkkosivujen käyttäjäpolku sekä käyttökokemus suunnitellaan tukemaan liiketoimintasi tavoitteita

Verkkosivujen tavoitteena voi olla esimerkiksi yhteydenotto tai tarjouspyynnön jättäminen. Kaikki visuaalisesta ilmeestä sisällöntuotantoon suunnitellaan näitä tavoitteita ajatellen. Saat verkkosivujen kävijäliikenteestä myös kuukausittaisen raportin ja sisällöt ovat aina laajennettavissa tulevien tarpeiden mukaan – jos esimerkiksi haluat muokata verkkosivuistasi myöhemmin verkkokaupan. LevelUpin verkkosivut sisältävät myös käyttökoulutuksen ja opit itse tekemään pienet päivitykset nettisivujen hallinnassa.

Verkkosivupalvelumme sopii kaikille yrityksille. Graafikkomme suunnittelee kanssasi yritysilmeen ja sivusto koodataan alusta loppuun, jolloin tehtäväksesi jää vain tarkistaa, että sivusto on mieluinen. Voit ulkoistaa sivujen sisällöntuotannon täysin meille tai tuottaa tekstit halutessasi myös itse. Verkkosivuihin on saatavana myös ylläpitopalvelu sekä muita lisäpalveluita tarpeidesi mukaan.

Here is displayed interactive form 434616196

Paina nappia, kun kaipaat apua verkkosivujen kanssa

Tai jätä yhteydenottopyyntö

    Suostun asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön.
    Lue ehdot »