Verkkokaupat

Verkkokauppa mahdollistaa yrityksellesi
lähes rajattoman myynnin kasvattamisen
netin välityksellä

Digitalisaation myötä verkkokauppa ei ole vain kuluttajakaupan myyntikanava, vaan myös B2B-puolen myyntialusta. Asiakkaat odottavat tänä päivänä lähes jatkuvaa tavoitettavuutta ja tämä on mahdollista verkkokaupan avulla – kivijalkaliikkeessä myyminen harvoin onnistuu ympäri vuorokauden, mutta verkkokaupassa käyttäjä voi suorittaa ostoksena silloin, kun hänelle parhaiten sopii.

Lue lisää kuukausihintaisesta verkkokauppakokonaisuudestamme.

 

LevelUpin verkkokauppa suunnitellaan aina tukemaan yrityksesi kasvutavoitteita ja koko asiakkaan ostopolku huomioidaan verkkokaupan rakentamisessa

Verkkokauppoja on netissä massoittain – meidän tehtävämme onkin luoda yrityksellesi uniikki ja laadukas ilme verkkoon sekä yllättää asiakkaasi verkkokaupan käyttäjäystävällisyydellä ja tyylikkäällä visuaalisella ilmeellä. Verkkokauppa toteutetaan maailman suosituimmalla ja kehitetyimmällä WooCommerce-verkkokauppa-alustalla, jonka räätälöimme täysin yrityksesi ilmeen sekä tavoitteiden ja tarpeiden mukaan.

Verkkokauppa sopii kaikille konkreettisia tuotteita tai palveluita myyvälle yritykselle. Graafikkomme suunnittelee kanssasi yritysilmeen ja sivusto koodataan alusta loppuun, jolloin tehtäväksesi jää vain tarkistaa, että verkkokauppa on mieluinen. Voit ulkoistaa sivujen sisällöntuotannon ja tuotteiden perustamisen täysin meille tai tuottaa sisällöt halutessasi itse. Verkkokauppapalvelumme sisältää myös käyttökoulutuksen, jonka avulla opit itse tekemään pienet päivitykset sivustoon.

Verkkokauppaan on saatavana myös ylläpitopalvelu sekä muita lisäpalveluita tarpeidesi mukaan. Lisäpalveluiden avulla verkkokauppa voidaan esimerkiksi liittää ulkopuoliseen talousjärjestelmään tai tuotetiedot voidaan siirtää automaattisesti Google- tai Facebook-mainoksiin.

Mikäli toivottu ominaisuus ei vielä löydy meiltä valmiina ratkaisuna, kehitämme käyttötarpeisiinne sopivan ratkaisun – vain mielikuvitus on rajana!

Paina nappia, kun haluat lisätietoa verkkokaupan mahdollisuuksista

Tai jätä yhteydenottopyyntö

    Suostun asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön.
    Lue ehdot »