Digimarkkinointi

Digimarkkinoinnin tärkein tavoite on tavoittaa oikea kohderyhmä ja kasvattaa myyntiä

LevelUpin Digimarkkinointi X -palvelun avulla pidät huolen, että yrityksesi mainonta osuu oikeaan kohderyhmään, saat sivustollesi oikeanlaista liikennettä ja varmistat, että kotisivusi tai verkkokauppasi toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Digimarkkinointi X -palvelu ei ole pelkkää mainosten luomista, vaan kokonaisvaltainen palvelu, jossa käymme läpi yrityksesi käyttäjäpolun alusta loppuun saakka ja suunnittelemme yhdessä markkinointi- ja myyntitoimet asiakaspolun varrelle. Toimimme markkinointikumppaninasi, jonka kautta saat mainoksesi näkyviin yhtenäisellä viestillä monilla eri alustoilla. Huolehdimme markkinointibudjetin kohdentamisesta niin, että se tuottaa yrityksellesi parhaimman hyödyn. Saat myös kuukausittain raportin yrityksesi verkkosivujen / -kaupan kävijäliikenteestä, myyntituloksista sekä tulosten kehityksestä.

Digimarkkinointi X -palvelumme sisältää tarpeidesi mukaan:

  • Google- / hakukonemainonta
  • hakukoneoptimointi
  • mainonnan automatisointi ja tuotefeedit
  • käyttäjäkokemuksen analysointi ja kehitys
  • sisällöntuotanto ja mainonta sosiaalisessa mediassa
  • videomainonta
  • uudelleenmarkkinointi

TAI Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun pian yhteydessä

Form 434719126 to be rendered here.

Tavoitteellisuus on tärkeä osa markkinointikäytäntöjämme – määrittelemme kanssasi yrityksen markkinointi- ja myyntitavoitteet heti suunnittelutapaamisessa ja seuraamme mainonnan toimivuutta jatkuvasti. Jos tavoitteisiin ei päästä tai tuloksia ei synny, vaikka kohderyhmä saavutettaisiin, ryhdymme tutkimaan nettisivuja sekä niiden rakennetta ja toimivuutta, jotta voimme selvittää sivuston kriittiset pisteet, kehittää sivustoa entistäkin käyttäjäystävällisemmäksi ja parantaa näin asiakaskokemusta.

Digimarkkinointi X -palvelu sopii kaikille yrityksille. Palvelu on joustava ja skaalautuva ja markkinointibudjettia voidaan muokata yrityksesi tarpeiden mukaan.

Palveluvalikoimaamme kuuluu myös suppeampi Löydy Googlesta -palvelu. Sen avulla voit aloittaa helposti Google-mainonnan ja laajentaa digimarkkinoinnin kokonaisuutta hiljalleen yrityksesi tarpeiden mukaan.

Varaa maksuton kartoitus