Markkinoinnin automaatio

Vie automatisointi seuraavalle tasolle

Markkinoinnin automaatio

Sähköpostien avulla olet yhteydessä niin potentiaalisiin kuin olemassa oleviin asiakkaisiin. Tiedotat helposti ja ohjaat heitä ostopolussa eteenpäin.

Haluatko lähettää uutiskirjeitä kontakteillesi helposti ja vaivattomasti? Haluatko vähentää tarvetta lähettää sähköposteja manuaalisesti? Haluatko tietää, milloin potentiaalisia asiakkaitasi kannattaa lähestyä? Haluatko ylläpitää asiakassuhteitasi automaattisesti?

Sähköpostimarkkinointi on tutkitusti yksi tehokkaimpia markkinointiväyliä. Sen avulla pidät yhteyttä asiakkaisiisi ja lähetät relevanttia sisältöä vastaanottajille, jotka ovat aidosti kiinnostuneita yrityksestäsi.

Level1

on sinulle, joka haluat laittaa asiakkaillesi uutiskirjeitä. Sinun ei tarvitse murehtia tekniikasta, etkä tarvitse aikaisempaa kokemusta. Asennamme puolestasi sähköpostimarkkinoinnin työkalun ja järjestämme sinulle koulutuksen, miten käyttää sitä. Luomme yhden uutiskirjepohjan haluamallasi logolla ja värimaailmalla, jonka jälkeen pystyt lähettämään asiakkaillesi ammattimaisia uutiskirjeitä. Tavoitat yhdellä kertaa kaikki asiakkaasi, eikä sinun tarvitse laittaa sähköposteja yksitellen.

Level2

on sinulle, joka haluat laittaa uutiskirjeitä sekä automatisoituja sähköpostiviestejä esimerkiksi tilanteessa, jossa asiakas ei ole pitkään aikaan käynyt kotisivullasi. Lisäksi saat hyödyllisen liidipisteytyksen käyttöön. Kaikki nämä Level1-ominaisuuksien lisäksi.

Markkinoinnin automaation avulla seurataan kotisivujenne kävijöiden aktiivisuutta. Pisteitä kertyy sitä mukaa, mitä he tekevät sivustolla. Kun tietty pistemäärä täyttyy, lähetetään heille automaatioviesti reaaliaikaisesti. Se helpottaa lisämyyntiä olemassa oleville asiakkaillesi.

Automaatio toimii loistavasti myös uusasiakashankinnassa. Saat viestin/hälytyksen aina, kun kannattaa ottaa yhteyttä prospektiin eli tunnistettuun potentiaaliseen asiakkaaseen.

Mitä markkinoinnin automaatio sisältää?

Virallinen Google-partneri!

Olemme virallinen Google-partneri. Pitkän kokemuksemme ansiosta osaamme hankkia sinulle arvokasta tietoa, joka maksaa itsensä takaisin.

Tutustu Löydy verkosta -palvelun sisällöstä tarkemmin

Markkinoinnin automaatio

Ota yhteyttä nyt ja laitetaan yrityksesi sähköpostimarkkinointi ajan tasalle!

  • Suostun asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön.
    Lue ehdot »