Hermostuttaako digimarkkinoinnin klikkikustannukset? Mitä, JOS enää ei tarvitsisi hermoilla? 

”Täysin riskitön ja tulospohjainen hakukoneoptimointi”

Onko teillä tilanne, että yrityksenne ei näy Googlen ensimmäisellä sivulla? Tiesitkö, että jopa 91% käyttäjistä eivät siirry Googlen hakutulosten 2. sivulle?

Tämän takia potentiaaliset asiakkaanne eivät löydä palveluidenne pariin ja menetätte heidät kilpailijoillenne, joiden verkkosivut näkyvät paremmin.  SEO:lla ja hakukoneoptimoinnilla voidaan korjata tilannetta.

Tähän tilanteeseen meillä on ratkaisu, jossa maksat vain tuloksista. LevelUpin Löydy Googlesta -palvelun avulla saat paikallista näkyvyyttä ja hakukoneoptimointia Googleen ilman riskiä. Löydy Googlesta on täysin riskitön ja tulospohjainen tapa tuoda yrityksesi hakutulosten 1. sivulle Googlessa.

”Et maksa mitään, ellemme saa valittuja avainsanoja Googlen ensimmäiselle sivulle”

Lue, miten olemme olleet mukana luomassa asiakkaidemme menestystarinoita.

3 syytä valita

Löydy Googlesta -palvelussa ei ole rajoituksia liikennemäärässä, ja liikennettä syntyy täysin vapaasti näkyvyyden ja Googlessa tapahtuvan hakuvolyymin perusteella. Löydy Googlesta seo-palvelun hakulauseet valitaan siten, että haku kohdistetaan kaupunkiin tai maantieteellisesti tiettyyn alueeseen, esimerkiksi ”autohuolto Helsinki”.

Hakukoneoptimointi palvelun avulla parannetaan yrityksellenne olennaisten avainsanojen näkyvyyttä hakukoneissa ilman mainostusta. Näin voit säästää klikkikuluissa, kasvattaa liikennettä ja näkyvyyttä ilman liikenteeseen perustuvia kuluja. Halutessasi voit myös käynnistää LevelUpin ”Löydy Googlesta” -palvelun rinnakkain Google-mainonnan kanssa, jos haluat maksimoida tulokset!

Alla tiivistettynä, miksi ei kannata jättää Löydy Googlesta -palvelua käyttämättä!

1) Riskitön

Täysin riskitön – ei aloitusmaksua tai kiinteitä kuluja. Hakukoneoptimoinnin hinta on todella 0€, ellei synny tuloksia. Maksat vain, jos saamme yrityksesi näkyviin Googlen 1. sivulle.

2) Skaalautuva

Maksat vain jos saamme yrityksesi näkyviin Googlen 1. sivulle, mutta et maksa liikenteestä. Digimarkkinoinnissa pitää perinteisesti aina maksaa lisää, jotta liikennemäärä kasvaisi – ei tässä!

3) Erotu

Hyvä Google-sijoitus tukee ja tehostaa muita markkinointitoimenpiteitä. Luonnollinen, hyvä sijoitus Googlessa toimii myös ”luotettavuus”mittarina, eli hyvin löydettävissä olevat yritykset koetaan ensisilmäyksellä luotettavampana kuin mainostajat.

Nappaa Löydy Googlesta käyttöösi, aloituskulut 0€ ! 

”Tuloksia keskimäärin 1-3 kuukauden sisällä”

Toteutus

  • Valitaan tärkeimmät avainsanat (sis. kaupungin nimen). Voit valita avainsanat itse tai voimme valita ne yhdessä. 
  • Sinun osaltasi työ on valmista. Käynnistetään työt ja optimoinnit.
  • Saat kuukausittaisen raportin kehityksestä, ja maksat vasta kun sivusto näkyy Googlen 1. sivun hakutuloksissa valituilla avainsanoilla 

Hakulauseen nouseminen etusivulle kestää keskimäärin 4–12 viikkoa. 

Hinta

Löydy Googlesta palvelusta veloitamme 5€ / pv / hakulause tulospohjaisesti. Maksat vain, mikäli saamme nostettua yrityksesi Googlen ensimmäiselle sivulle! 

Määräaikainen sopimus 3kk, ensimmäisen tuloksen jälkeen. Jos tuloksia ei ole syntynyt 3 kuukautta käynnistyksen jälkeen, tilaus on mahdollista perua molemmin puolin. 

Tarjoamme myös valtakunnallista optimointia, erillisenä palveluna hintaan alk. 195 € / kk. Tässä palvelussa haut eivät ole maantieteellisesti rajoitettuja (esim. ”aurinkopaneeli hinta”) 

”Et maksa mitään, ellemme saa valittuja avainsanoja Googlen ensimmäiselle sivulle”

Kaipaatko asiantuntijan apua?

Mikäli tunnet tarvetta saada apua Google näkyvyydessä ole yhteydessä LevelUpin digimarkkinoinninammattilaisiin niin katsotaan yrityksellesi juuri sopiva ratkaisu! Lisää digipalveluistamme pääset lukemaan täältä.