Haluamme olla mukana tukemassa nuorten urheilua ja tuemme tällä hetkellä Kärpät U15 Valkoista- jääkiekkojoukkuetta (2007), joka on Kiekko-Laserin hallinnoima AAA-kilpajoukkue. 

Haastattelimme joukkueen puolustajaa Aatu Klinttiä.

Mikä on parasta joukkueessa ja millaisia tavoitteita Aatulla on uralleen?

Aatu on pelannut jääkiekkoa jo 10 vuotta eli hän on aloittanut uransa 4-vuotiaana. Pelaaminen on Aatun todellinen intohimo. Hän aloitti jääkiekkouransa Kiekkolaserissa ja nykyään pelaa Kärpissä puolustajana. 

”Olen aina ollut puolustaja ja koen sen omaksi paikakseni.”

Aatun mielestä parasta heidän joukkueessaan on mahtava joukkuehenki, ja kaikki saavat olla juuri sellaisia kuin ovat. Aatu on myös saanut paljon kavereita joukkuekavereista, ja he touhuavat yhdessä myös vapaa-ajalla jään ulkopuolella.  

Tämänhetkinen kausi kestää huhtikuulle 2022. Aatun tavoite tälle kaudelle on kehittyä paremmaksi kaikille osa-alueilla, erityisesti puolustuspelaamisessa. Hän haluaa oppia koko ajan paremmaksi pelaajaksi. ”Joka päivä oppii uutta jääkiekossa!” Aatu mainitsee, ettei hänellä ole ainakaan tällä hetkellä tavoitteena päästä luomaan uraa ulkomaille, vaan hän aikoo jäädä Suomeen pelaamaan. 

Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Jääkiekkojoukkueessa suuren tuen antaa joukkueenjohtajat, valmentajat sekä pelaajien vanhemmat. 

Joukkueenjohtajien tehtävänä on pelien ja turnausten ulkopuolisten asioiden hoitaminen. Näihin kuuluu muun muassa majoitusten ja matkojen järjestäminen, eväiden hankkiminen ja muut joukkueen asiat.  

Valmentajilla on suuri rooli pelaajien jokapäiväisessä kanssakäymisessä. Nimensä mukaan valmentajien päävastuu on valmentaminen ja tsemppaaminen. He myös luovat hyvää henkeä koppiin ennen pelejä ja pitävät huolta yleisestä ilmapiiristä. 

Aatun mukaan vanhempien rooli on ollut kulujen maksaminen, peleihin ja treeneihin vieminen sekä tietysti ruoan tekeminen. 

“Vanhemmat myös kannustaa tosi paljon.” 

Kiitos Aatu haastattelusta ja onnea uralle!

Seuraa Aatun joukkuetta Instagramissa @karpatu15valkoinen 

Aivan kuten valmentajat ovat joukkueen poikien kasvun tukena, mekin olemme asiakkaidemme kasvun tukena! 

Olipa yrityksesi ongelma markkinoinnin tuloksettomuuteen tai myynnin toimimattomuuteen liittyvä, olemme kasvusi tukena.