Myynti seuraavalle tasolle.

Avainasiakaspäällikkö

LevelUp Oy

LevelUp Oy on Suomen kokonaisvaltaisin myynti- ja markkinointitoimisto. Tuotamme monipuolisesti myynnin ja markkinoinnin palveluja kasvuhaluisille palvelun-, kaupan- ja valmistavan teollisuuden alan yrityksille. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Oulussa ja Ylivieskassa. Avainasiakaspäällikköä haemme Oulun tai Helsingin toimispisteelle.

Työnkuvaus

Työtehtäväsi on vastata asiakkuuksistamme ja hallita laajoja asiakasprojekteja. Erityisesti toivomme, että pystyt rakentamaan tajunnan räjäyttäviä markkinoinnin ja myynnin kokonaisuuksia, joiden avulla voimme pienentää asiakkaidemme asiakashankinnan kustannuksia ja lisätä asiakkuuksien arvoa tuloksia unohtamatta. Arvostamme erityisesti, jos hallitset digitaalisen markkinoinnin maailman ja olet kiinnostunut kehittymään siinä. Työssä pääset kohtaamaan monipuolisesti asiakkaita eri aloilta. Avainasiakaspäällikkönä pidät huolen siitä, että asiat rullaavat sujuvasti ja täydellä höyryllä eteenpäin. Vastaat asiakkuuksien kannattavuudesta ja siitä, että asiat valmistuvat varmasti ajallaan.

Edellytämme avainasiakaspäälliköltä AMK-tutkintoa tai sitä korkeampaa koulutusta sekä vähintään viiden vuoden työkokemusta alalta.

Näköalapaikkoja juu

Tarjoamme sinulle dynaamisen näköalapaikan myynnin ja markkinoinnin parissa. No, tämän lupaavat monet muutkin. Hyvällä otannalla voimme kuitenkin ennustaa, että haasteista ei tule työssäsi puuttumaan, uuden oppimista tapahtuu joka päivä ja työkavereina on intohimoisesti työhönsä suhtautuvia myynnin ja markkinoinnin osaajia!

Koko ajan kasvavassa tiimissämme jokaisella on oma tärkeä rooli. Tavoitteemme on kasvaa edelleen, joten kaipaamme myös sinulta tavoitteellista otetta ja näkemystä työssäsi.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kanssa taru.saari@levelup.fi. Laita otsikoksi Avainasiakaspäällikkö. Liitä hakemukseesi lyhyt video (max. 10 min), jossa myyt itsesi meille ja todistat, että olet kaipaamamme osaaja. Video voi olla vaikka puhelimella kuvattu – videon tekniikka ei ole tärkeintä. Hakuaika päättyy 14.3. ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja: Taru Saari, taru.saari@levelup.fi, +358 40 657 4404.