Myynti- ja markkinointikoordinaattori

Kumppanisi myynnissä ja markkinoinnissa

Myynti- ja markkinointi­koordinaattori

Miksi palkata yhtä työntekijää, kun samalla hinnalla saa koko tiimin käyttöön?

Yksi ihminen, jonka takana on kaikki osaamisemme digituotannosta asiakaspalveluun.

Tuntuuko, että sosiaalisen median strategia on hukassa? Olisihan se myös mukavaa, jos yritys sijoittuisi Googlen hakutuloksissa kärkisijoille. Jossain välissä myös asiakkaiden kysymyksiin pitäisi ehtiä vastaamaan eri kanavissa. Vapailta markkinoilta löytyy harvoja tekijöitä, jotka tuottavat sisältöä sosiaalisen median kanaviin, hoitavat asiakaspalvelun ja asiakaskontaktoinnin sekä illan päätteeksi vievät uutta kotisivuprojektia eteenpäin. Myynti- ja markkinointikoordinaattori tekee kaiken tämän. Sinä päätät, mitä osa-alueita haluat kulloinkin hyödyntää ja kuinka paljon. Valitse haluamasi pizzatäytteet ja voilà, nauti tuloksista. Olemme räätälöineet myynti- ja markkinointikoordinaattori -palvelusta neljä eri kokoista pakettia, jotka sopivat eri tarpeisiin yrityksen koosta riippuen.

Kokonainen tiimi asiantuntijoita käytössäsi

Haaveiletko omasta markkinointi­koordinaattorista? Yksi ihminen hallitsee harvoin kaikkia kanavia ja osaamisia, mitä tuloksekas markkinointi edellyttää. Me tuotamme Sinulle kokonaisen tiimin.

Kohti parempia tuloksia

Tuomme sinulle tiimin, joka hakee yrityksellesi kulloisenakin hetkenä tarvittavat ratkaisut. Toteutamme yrityksesi markkinointia ja myyntiä kokonaisvaltaisesti ja tuloksellisesti. Saat käyttöösi yhden kontaktihenkilön, mutta monen ammattilaisen osaamisen kustannustehokkaasti ja yrityksesi tarpeet huomioiden. Valitsemme sinulle sopivan markkinoinnin paketin, suunnittelemme toimenpiteet yrityksesi tavoitteisiin sopivaksi ja toteutamme yhteisesti sovitut toimenpiteet.

Aloituspalaveri

Toiminta­suunnitelma

Toteutus

Seuranta ja raportointi

Jatkuva kehittäminen

Mitä yrityksesi tarvitsee?

Myynti- ja markkinointikoordinaattori sisältää tarpeisiisi sopivat ammattilaiset ja kasvaa yrityksesi mukana. Ota yhteyttä ja kerro meille tämän hetken tarpeesi.

  • Suostun asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön.
    Lue ehdot »