Löydy Googlesta

Kasvata sivustosi orgaanisen liikenteen määrää halutuilla avainsanoilla

Maksa vain tuloksista, 5 € / päivä Googlen etusivulla.

Hakukoneoptimointi tarkoittaa käytännössä toimenpiteitä, joiden tavoitteena on nostaa hakukonenäkyvyyttä yrityksellesi tärkeillä hakusanoilla. Googlen hakutuloksissa näkyminen on erittäin suotuisaa, sillä suurin osa suomalaisista aloittaa palvelun tai tuotteen etsimisen hakukoneista.

Miksi kannattaa tehdä?

Hakukoneet ovat tällä hetkellä erittäin tärkeässä roolissa minkä tahansa tuoteen tai palvelun ostoprosessissa. Ellei asiakas tiedosta yrityksesi olemassaoloa missään ostoprosessin vaiheessa, hänestä tuskin tulee asiakastasi. Noin 90 % Googlen käyttäjistä selaavat vain ensimmäisen sivun hakukoneista – jos yrityksesi ei näy liiketoimintasi kannalta oleellisimpien sanojen yhteydessä Googlen hakutulossivun ensimmäisellä sivulla, potentiaalisten asiakkaiden määrä laskee silmissä. Hakukoneoptimointi on pitkälle tähtäävää toimintaa, jonka tarkoituksena on näkyä Googlen hakutulosten kärkipaikoilla ja johdattaa näin asiakkaita sivustollesi orgaanisen liikenteen kautta.

Paikallinen SEO

Paikallinen hakukoneoptimointi sopii sinulle, jolla on kivijalkakauppa, jonka asiakasmäärää haluat kasvattaa. Esimerkkejä erinomaisesta avainsanasta on toimiala + paikkakunta. Näin ollen esimerkkejä paikallisesta seosta voi olla: ”kampaamo Seinäjoki”, ”autokauppa Turku” tai ”kuntosali Tampere”.

Mitä siitä hyötyy?

  • Edullisesti pitkäkestoisia tuloksia (maksat vain tuloksista)
  • Enemmän liikennettä sivustollesi
  • Tukee myös maksullista hakukonemarkkinointia. Google antaa jokaiselle mainostamallesi avainsanalle laatupisteet. Paremmat laatupisteet takaavat halvempaa liikennettä sivustolle verrattuna huonompiin laatupisteisiin.

Miten me autamme sinua

Meidän tarkoituksemme on parantaa yrityksellesi olennaisten avainsanojen näkyvyyttä hakukoneessa. Tärkeintä on rakentaa mahdollisimman laadukas käyttökokemus loppukäyttäjälle niin sisällöllisesti kun toimivuudeltaan.

Kustannukset

Paikallisen hakukoneoptimoinnin hinta on 5 € / päivä, kun yrityksesi löytyy avainsanalla Googlen ensimmäiseltä hakutulossivulta. Tässä budjetti ei rajoita verkkosivuilla kävijöitä. Maksat vain 90 € starttimaksun.

Tahdotko lisätä verkkonäkyvyyttäsi?

Tai jätä yhteydenottopyyntö

    Suostun asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön.
    Lue ehdot »