Facebook- ja Instagram -kohderyhmäanalyysi

Tavoita kohderyhmäsi SOMEssa

Facebook- ja Instagram -kohderyhmäanalyysi - nyt vain 235€ !

Haluatko tavoittaa kohderyhmäsi Facebookissa ja Instagramissa?

Et kuitenkaan tiedä kohderyhmääsi, etkä osaa kohdentaa markkinointia oikein potentiaalisille asiakkaille. Et myöskään tiedä paljonko se tulee maksamaan.

Facebook on yhä yksi kustannustehokkaimpia mainosalustoja. Instagram tulee perästä rytinällä sen suosion kasvaessa koko ajan. Yhä useampi yritys mainostaa Facebookin lisäksi myös Instagramissa.

Facebook- ja Instagram -kohderyhmäanalyysin avulla saat tietää potentiaaliset kohderyhmäsi. Ei mututuntumaa, vaan numeroita ja kuvauksen kohderyhmistä. Sen avulla yrityksesi on helppo markkinoida tuotteita tai palveluita juuri oikealle kohderyhmälle.

Saat tilastot löydettyjen kohderyhmien koosta sekä esimerkkejä, miten klikkibudjetti skaalautuu kohderyhmän tavoitettavuuden mukaan. Toisin sanoen tiedät tarkalleen kohderyhmäsi koon esimerkiksi 658 808 henkilöä ja paljonko heidän tavoittaminen kustantaa tavoitenäkyvyyden ja- liikenteen osalta.

Esimerkiksi tavoitenäkyvyydessä 5€ per päivä tavoitetaan 850-5000 henkilöä päivässä ja tavoiteliikenteessä 5€:lla per päivä saat 25-60 kotisivuvierailua päivässä.

Facebook- ja Instagram -kohdeanalyysin avulla tiedät kohderyhmäsi ja tavoitteistasi riippuen klikkibudjetin eli sen rahamäärän, jolla ostetaan liikennettä sivustollesi. Sen avulla osaat suunnitella mainoskampanjasi ja tiedät markkinointibudjettisi tavoittaaksesi tietyn määrän ihmisiä. Tällöin sinun ei tarvitse pelätä mainosbudjettisi ryöstäytymistä käsistä.

Mitä Facebook- ja Instagram -kohderyhmäanalyysi sisältää?

  • Konkreettiset luvut kohderyhmäpotentiaalista
  • Esimerkkejä klikkibudjetista
  • Arvio kohderyhmän henkilömäärästä
  • Esimerkkejä tavoitettavasta henkilömäärästä / päivä
  • Ehdotukset jatkotoimiin markkinoinnin käynnistämiseksi

Hinta vain 235€ !

Olisiko Facebook tai muu SOME-markkinointi sopiva markkinointikanava yrityksellesi?

Ota yhteyttä, selvitämme asian puolestasi!

  • Suostun asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön.
    Lue ehdot »