Asiakaskontaktointi

Myyntipuhelut ja tapaamisten sopiminen
ovat edelleen yksi tärkeimmistä tavoista tehdä
ja kasvattaa yrityksen myyntiä

Usein työtä on kuitenkin valmiiksi jo niin paljon, että puhelimeen ei ehditä tarttua ja moni potentiaalinen asiakkuus jää hyödyntämättä. Sattumanvarainen soittelu ihmisille ei myöskään usein johda hyvään tulokseen ja aikaa valuu helposti hukkaan, jos oikeaa kohderyhmää ei tavoiteta.

Mitä, jos sinun ei tarvitsisikaan enää huolehtia myyntipuheluiden hoitamisesta, tapaamisten sopimisesta ja oikean kohderyhmän tavoittamisesta?

Me autamme! LevelUpin asiakaskontaktoinnin avulla seulomme puolestasi suuresta massasta juuri sinun yrityksellesi tärkeimmät, potentiaaliset asiakkaat.

Hoidamme puolestasi myös tapaamisten sopimiset ja myyntipuhelut, jolloin omat asiantuntijasi vapautuvat kaikista tärkeimpiin ydintöihin ja -tehtäviin.

Palvelumme sisältää tarpeidesi mukaan:

  • myyntipuhelut
  • tapaamisten sopiminen / buukkaus
  • tarvekartoitukset
  • raportoinnin.

Soittotyö kasvattaa yrityksen tunnettuutta ja herättää mielenkiintoa yritystäsi kohtaan – kokemuksemme mukaan myös nettisivujen kävijämäärä kasvaa asiakaskontaktoinnin ohessa. Palvelu sopii hyvin sekä pienille että suurille yrityksille ja se räätälöidään aina yrityksesi tarpeiden mukaan.

Saat kuukausittain selkeän ja kattavan kuukausiraportin, josta näet helposti asiakaskontaktoinnin tulokset ja tapahtumat. Lisäpalveluina voit hankkia esimerkiksi valmiita kontaktilistoja tai toteuttaa erilaisia tutkimuksia asiakaskontaktoinnin avulla.

Anna meidän auttaa yritystäsi kasvamaan kustannustehokkaan ja laadukkaan asiakaskontaktoinnin avulla!

Paina nappia, kun haluat kasvaa vapaasti

Tai jätä yhteydenottopyyntö

    Suostun asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön.
    Lue ehdot »