WooCommerce-verkkokauppa

Verkkokaupalla
myynti nousuun

Maailman suosituin verkkokauppa-alusta!

WooCommerce on erinomainen valinta, olipa kyseessä alle 100 tuotteen tai yli 100 000 tuotteen verkkokaupasta.

Maailman suosituin verkkokauppa-alusta!

LevelUp on rakentaa WooCommerce -verkkokauppoja yli 10 vuoden kokemuksella. Toimittamamme verkkokaupat ovat käyttäjäystävällisiä ja responsiiviset, eli toimivat jokaisella laitteella saumattomasti. Verkkokaupat toimitetaan luonnollisesti SSL-suojattuna (https://) jolloin asiakkaidesi tiedot siirtyvät salattuna verkossa. Vuonna 2018 julkaisimme Suomen (todennäköisesti) suurimman verkkokaupan yli 700 000 -tuotteella!

Toimiva verkkokauppa antaa sinulle rauhaa keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen!

Runsaasti maksuvaihtoehtoja. Lukuisat toimitustavat: mm. Pakettiautomaatti. Monipuolinen tuotteiden hallinta + varastosaldot. Alennuskoodit ja tarjousmyynnit. Tuotteiden massatuonti kauppaan. Hakukoneoptimoitu, tehty Google mielessä. Mahdollistaa kaupankäynnin kotimaassa ja ulkomailla. Asiakasryhmäkohtainen hinnoittelu.

WordPress Woocommerce

WooCommerce on suosittu verkkokauppa-alusta, joka tuo verkkokauppatoiminnallisuutta WordPressiin. Alusta on ketterä, helppokäyttöinen ja hakukoneystävällinen.

Lisätoiminnallisuuksia on mahdollista ottaa käyttöön tarpeen mukaan, kun verkkokauppa kasvaa. Kauppaan saa esim. integroitua Facebookin uudelleenmarkkinointia. Voit täysin automaattisesti näyttää relevantteja tuotemainoksia sivuston käyttäjille Facebookissa!

WooCommerceen saa liitettyä mm. suomalaiset verkkomaksut, Klarnan, Paytrailin, Maksuturvan ja PayPalin. Lasku ja postiennakko onnistuu myös.

Järjestelmä tukee yksittäisiä tuotteita, tuotevariaatioita (esim. vaatteissa väri/koko) ja yhdistelmätuotteita (esim tietokoneen osat, varastosaldo pysyy automaattisesti aina ajan tasalla).

Oletko valmis avaamaan verkkokauppasi ovet?

Ota yhteyttä ja nostetaan yrityksesi myynti uudelle tasolle!

 

  • Suostun asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön.
    Lue ehdot »