Graafinen suunnittelu

Myynti seuraavalle tasolle

LevelUpin taitavat graafikot auttavat yritystäsi erottumaan visuaalisesti massasta positiivisella tavalla. Graafista suunnittelua toivomukset huomioon ottaen – ja mukana ripaus LevelUpin uniikkia tyyliä.

Kotisivut ovat yrityksesi digitaalinen näyteikkuna

Anna yrityksesi arvojen ja persoonallisuuden näkyä ulospäin

Yrityksesi ilme yhteneväiseksi

Graafisten ohjeistusten sisältö räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi. Ohjeistus sisältää materiaalit sekä kevyenä web-versiona RGB-väreissä että korkealaatuisena painoversiona CMYK-väriavaruudessa.

Graafinen ohjeisto voi parhaimmillaan sisältää kaiken tämän:

 

Logosuunnittelu

Typografian määrittely

Tunnusvärien määritykset

Käyntikorttipohjat

PowerPoint-esityspohjat

Lomake- ja kirjekuoripohjat

Mainosbannerit

Verkkosivujen ilmeen suunnittelu

Toimiva logo kaikkiin kanaviin

Jokainen yritys tarvitsee erottuakseen logon, siitä välittyy yrityksen arvomaailma ja toimiala. Kilpailijoiden ja toimialan tuntemus ovat välttämättömiä logon onnistumisen kannalta. Taitavat graafikkomme toteuttavat logot aina asiakasta kuunnellen, koska asiakas tuntee parhaiten alansa ja kilpailijansa. Hyvä logo on elinkaareltaan pitkäkestoinen ja on ainutlaatuinen osa yrityksen imagoa. Logon huolellinen värivalinta on ensisijaisen tärkeää oikeanlaisen viestin välittämisestä. LevelUpin ammattitaitoisen graafikot toteuttavat kaikissa kanavissa toimivat logot. Oli logo tulossa sitten kotisivuille tai tuote esitteeseen se näyttää hyvältä ja erottaa sinut kilpailijoista.