Verkkosivustot ja -kaupat VANHA

Verkkosivustot ja -kaupat

Verkkosivuilla on valtavan suuri vaikutus asiakkaiden ostopäätökseen. Visuaalisesti näyttävät ja helppokäyttöiset sivut saavat asiakkaat ostamaan. Jos sivut ovat jotain muuta, asiakas siirtyy etsimään tuotteita tai palveluita muualta. Toteutamme verkkosivut ja verkkokaupat, jotka soveltuvat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin!

”Otamme aina verkkoprojekteissa koko asiakaspolun huomioon, liidistä kaupantekoon!”

Yllätä kotisivuvierailijasi loistavalla käyttäjä-kokemuksella

Miksi LevelUpilta?

Tuotamme kotisivut WordPress -alustalla ja verkkokaupat WooCommerce:lla. Olemme molempien alustojen asiantuntija ja osaamme rakentaa visuaalisesti näyttävät, teknisesti laadukkaat ja kustannustehokkaat kokonaisuudet sekä pien- että suuryrityksille. Olemme mm. rakentaneet kotisivuja ja verkkokauppoja yksinyrittäjille, mutta samalla mainittakoon että meidän tietääksemme on tuotemäärässä mitattuna (yli 800 000 tuotetta) maailman isoin WooCommerce -verkkokauppa tehty meillä! Tutustu tässä: www.data-systems.fi

Emme käytä ostettuja teemoja vaan kaikki toteutuksemme ovat omaa kädenjälkeä. Meille on tärkeää, että asiakkaidemme kotisivut ja verkkokaupat erottuvat massasta. Sivustojen päivitettävyys on myös edellytys. Siitä syystä meidän tuotokset ovat myös jatkossakin päivitettävissä kun alustat kehittyvät.