Tapaamisten sopiminen

Vie myyntisi seuraavalle tasolle

Tapaamisten sopiminen

Haluatko täyttää kalenterisi kaupanteon mahdollistavilla tapaamisilla? Yrittäjänä sinulla tai myyjilläsi on kädet täynnä töitä, eikä aikaa ole tapaamisista sopimiseen?

Mitä jos sinun ei tarvitsisi huolehtia erikseen tapaamisisten sopimisesta? Mitä jos me järjestämme ne sinulle? Tiedämme, että lähes kaikissa yrityksissä aika ja resurssit ovat rajalliset. Ja aika on rahaa.

Siksi rakensimme tämän palvelun auttamaan asiakkaitamme, kuten sinua. Sovimme tapaamiset puolestasi ja voitte keskittyä siihen, millä todella on merkitystä: itse tapaamisiin ja myyntiin!

Tapaamisista sopimiset kustannustehokkaasti

Tapaamisista sopimisen ulkoistaminen vapauttaa merkittävästi yrityksesi aikaa ja resursseja. Se mahdollistaa myynnin kustannusten pienentämisen ja sinä voit keskittyä rauhassa myyntiin. Toisin sanoen se tuo osaamista ja tehoa tapaamisten sopimiseen. Eikä tässä vielä kaikki, saat ajoitettua soittolistaa myöhemmälle ajankohdalle.

Tapaamisten sopiminen -palvelulla sovimme siis puolestasi tapaamiset yrityksesi valitsemasta kohderyhmästä ja seulomme asiakkaat, joille asia on ajankohtainen.

Mitä Tapaamisten sopiminen -palvelu sisältää

Tyytyväiset asiakkaamme suosittelevat tätä mm. seuraavista syistä:

  • Tapaamisten määrä kasvaa
  • Kattavat taustatiedot myyjille
  • Hyödyllistä markkinatietoa yritykselle

Kyllä, olen kiinnostunut Tapaamisten sopimisesta yritykselleni ja haluan tietää enemmän!

  • Suostun asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön.
    Lue ehdot »