Palvelut VANHA

Palvelut

Vie myyntisi seuraavalle tasolle

Myynnin käynnistyspalvelut

On ymmärrettävä historiaa, jotta voi menestyä tulevaisuudessa. Tiesitkö, että tämä pätee erityisesti myynnissä? Suomalaisista yrityksistä 90 % painii samojen myynnin ongelmien kanssa. Kohderyhmä on hukassa, palveluiden kohdentaminen on epäselvää, kilpailuetuja ei tiedosteta. Kasvutavoitteita on – toimenpiteet, joilla niihin päästään, eivät ole kristallinkirkkaita.

Verkkosivustot- ja kaupat

Verkkosivuilla on valtavan suuri vaikutus asiakkaiden ostopäätökseen. Visuaalisesti näyttävät ja helppokäyttöiset sivut saavat asiakkaat ostamaan. Jos sivut ovat jotain muuta, asiakas siirtyy etsimään tuotteita tai palveluita muualta. Toteutamme verkkosivut ja verkkokaupat, jotka soveltuvat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin!

Sisällöntuotanto

Hyvä sisältö on asiakkaitasi puhuttelevaa ja helposti ymmärrettävää. Tyylikäs visuaalinen ilme ja asiakkaihisi iskevä teksti jäävät mieleen. Ammattimaisesti tehty sisältö antaa laadukkaan ja asiantuntevan kuvan myös yrityksesi toiminnasta.

Digimarkkinointi

Ostopäätös tehdään verkossa. Erottautuminen massasta vaatii taakseen näkyvyyttä laajasti eri kanavissa. Potentiaalisen asiakkaan etsiessä tietoa tuotteesta tai palvelusta, on sivusi noustava korkealle Googlen hakutuloksissa, oltava esillä somessa ja löydyttävä oikeilla hakusanoilla.

Asiakas­kontaktointi

Asiakaskontaktointi on tehokas ja suoraviivainen tapa tehostaa myyntiä! Toteutamme soittotyönä yrityksesi puolesta tarvekartoituspuhelut, tapaamisten buukkaamisen sekä asiakastyytyväisyys- ja markkinatutkimukset.

Asiakaspalvelu

Etkö ehdi vastaamaan puhelimeesi tai sähköpostiisi työkiireiden keskellä. Saati ilta-aikaan, kun haluat viettää aikaa harrastaessa, kavereiden kanssa tai perheen parissa. Mitä, jos voisit puhelimessa puhumisen ja sähköpostien kirjoittamisen sijaan keskittyä ydinosaamiseesi sekä heittää vapaalle silloin, kun haluat?