Myynti- ja markkinointikoordinaattori – koko tiimi käytössäsi

Me LevelUpilla olemme kuunnelleet herkällä korvalla yrityskentällä olevaa puhetta. Pohdintamme seurauksena yrittäjä voi jatkossa keskittyä siihen, mihin hänellä on osaamista ja intohimoa.

Myynnin- ja markkinoinninkoordinaattori voi vastata yrittäjän avoimiin kysymyksiin. Jos on ajanpuute? Resurssien puute? Keinojen tai ratkaisujen puute? Asiakkaat hukassa? Tai kehittämisideoita, jotka kaatuvat yleensä aika- tai resurssien puutteeseen? Oletko miettinyt työntekijän palkkaamista, mutta se on kenties tuntunut liian suurelta askeleelta tai on ollut vaikea löytää yrityksesi tarpeisiin soveltuvaa monialaosaajaa.

Jos tämä kuulosti jotenkin tutulta, LevelUpin myynti- ja markinointikoordinaattori auttaa saamaan työt hallintaan. Koordinaattorin kautta yrittäjä saa useamman asiantuntijatiimin osaamisen ja kokemuksen käyttöön. Myynti- ja markkinointikoordinaattori -palvelun takaa löytyvät tiimit ovat:

  • Digituotanto (kotisivut, verkkokauppa)
  • Sisällöntuotanto (graafiset työt, tekstituontanto, some-sisällöt)
  • Digimarkkinointi (Google- ja some-mainonta)
  • Asiakaskontaktointi (tarvekartoitukset, sopimusmyynti, tapaamisten buukkaus puhelimitse)
  • Asiakaspalvelija (chat, puhelin, sähköposti)

Tiimeillä on vankka kokemus alalta ja näyttöjä monista onnistumisista.

Onko tavoitteena kehittää liiketoimintaa tai kasvattaa liikevaihtoa. Toiset taas sanovat, että yrittämisen kautta on mahdollisuus saada enemmän vapaa-aikaa.
Meillä yrittäjä saa päättää. Me haluamme olla ihmistä lähellä.