Selkolaulukirjat ovat Musiikkipalvelu Ikäheimon tarjoama keino helppoon musiikista nauttimiseen. Aluksi oli vain Selkolaulukirja erityisryhmien musiikkitoiminnan jäsentämiseen. Pikkuhiljaa kuitenkin käyttäjien tarpeiden ja toiveiden pohjalta kehiteltiin kokonainen valikoima kirjoja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Ne sisältävät 178 suomalaista ikivihreää laulua. Rakenne kirjoissa on yksinkertainen, jolloin niitä voidaan käyttää myös erilaisten erityisryhmien kanssa.

Korona-arjen myötä Ikäheimo sai idean viedä Selkolaulukirjat myös digitaaliseen muotoon. Sen avulla pystyttäisiin kuuntelemaan esilaulettuja kappaleita ja myös opettamaan uusia lauluja palvelun käyttäjille. Matkalla on ollut monenlaisia haasteita, kun on luotu uutta palvelua, jollaista ei ole aiemmin ollut.

Ilpo Ikäheimo kertoo, että LevelUp valikoitui tekijäksi, koska yrityksen osaamisalueeseen kuuluvat sellaiset palvelut, joille oli tarvetta hankkeen toteuttamiseksi. Näitä ovat digitaalisen toimintaympäristön suunnittelu ja toteutus sekä markkinatutkimuksen tekeminen tämänkaltaiselle uudelle palvelulle.

Olen ollut tyytyväinen osaavaan palveluun. Kiitoksia erityisesti innovatiivisesta ja joustavasta yhteistyöstä”, Ikäheimo kommentoi. Ja mikä tärkeintä, lopputulos on sellainen mitä lähdettiin hakemaan.

Käy tutustumassa uuteen verkkopalveluun TÄSTÄ 😊

Meiltä löydät monipuoliset palvelut ja huipputekijät kaikenlaisiin markkinointitarpeisiin. Ota yhteyttä, niin mietitään teille sopivin ratkaisu!

Kuvat: Markku Hernetkoski