Mistä lähdettiin liikkeelle?

Tällä isännöintiyhtiöllä ajatus verkkosivujen päivittämiseen lähti puhtaasti brändin uudistamisen tarpeesta. Sp-Isännöintipalvelut Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Makkonen kertoo, että verkkosivujen uudistus päädyttiin teettämään LevelUpilla yksinkertaisesti saatujen suositusten perusteella.

Niinhän se on, että positiiviset kokemukset puhuvat puolestaan!

Vaihe vaiheelta

Tehtiin selvä suunnitelma ja projekti Sp-Isännöintipalveluiden kanssa saatiin vauhtiin. Asiakkaan kanssa käytiin lukuisia keskusteluja nettisivujen sisällöstä, jotta saataisiin luotua täydellisesti juuri yrityksen vision mukainen paketti. Makkonen antaa erityistä kiitosta kokemastaan joustavuudesta asioidessaan LevelUpin kanssa palvelun tuottamisprosessin aikana.

Nappiin meni!

Onnistuttiin yhdessä ja päästiin tavoitteeseen! Sp-Isännöintipalvelut on tyytyväinen uusien kotisivujen ulkoasuun: ”Kaikki kuvat ja muut elementit on valittu niin, että sivuilta välittyy se sanoma, jota me halutaan viedä asiakkaalle. Suosittelen tätä palvelua!” Makkonen kommentoi.

Tiimimme ammattitaidolla koostettiin laadukas, selkeä ja freesi kokonaisuus. Asiakkaan verkkosivustolla on nyt mutkatonta liikkua ja etsimänsä tiedot löytää nopeasti. Hyvää yritettiin, mutta priimaa pukkasi!

Alla olevasta osoitteesta pääset tutustumaan Sp-Isännöintipalveluiden uunituoreisiin kotisivuihin!

Sp-Isännöintipalvelut

Me LevelUpilla toteutamme verkkosivut, jotka soveltuvat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin!

Jätä yhteystiedot ja olemme sinuun pian yhteydessä

Ota yhteyttä lyhyt