Isännöintiliiga on uuden sukupolven isännöintitoimisto, joka yrityksen perustamisen yhteydessä haki kumppania toteuttamaan yrityksen graafista ilmettä sekä toimintaa ja myyntiä tukevat verkkosivut. Yrittäjä Juho Ojanperä kertoi omin sanoin yhteistyöstä LevelUpin kanssa näin.

Tähtäimessä kasvu merkittäväksi isännöintialan toimijaksi

Isännöintiliiga Oy on Ylivieskassa ja sen seutukunnassa toimiva isännöintiyritys. Päätuote on oivallinen isännöinti, jossa painopisteenä on asiakaspalvelu, viestintä ja kovan luokan ammattiosaaminen isännöinnistä. Yritys työllistää tällä hetkellä yrittäjän, mutta tarkoitus on kasvattaa yrityksen kokoa kannattavasti. Vastaperustettuna yrityksenä asiakashankinta on hyvin keskeistä nyt, mutta myös tulevaisuudessa, koska yrityksellä on Juho Ojanperän sanojen mukaan halu kasvaa merkittäväksi isännöintialan toimijaksi.

Juho Ojanperällä oli alusta saakka selvää, että yrityksen tulee näyttää ja tuntua myyvältä. Visio oli selvä ja päätös siitä, että markkinointi-ilmeen, verkkosivut ja mainokset tekee alan osaaja. Ilmeestä haluttiin räväkkä ja nykyaikainen, jota pystytään hyödyntämään mainoksista asiakirjoihin sekä verkkosivuihin.

Verkkosivuista Juho Ojanperä toivoi sellaiset, että ne kertovat jo ensimmäisellä silmäyksellä, että Isännöintiliiga panostaa kaikessa toiminnassaan sellaisiin ratkaisuihin, jotka hyödyttävät asiakasta. Isännöintiliiga haluaa olla edelläkävijä isännöintipalveluiden myynnissä ja alan käyttämissä digiratkaisuissa – tarjota asiointikanavan, jonka käyttö onnistuu paikasta ja ajasta riippumatta.

Ammattilaistiimi avuksi heti yrityksen perustamisen alussa

Juho Ojanperä oli käynyt LevelUpin aikaisempia asiakascaseja läpi ja odotukset olivat heti korkealla. Erityisesti vaikutuksen oli tehnyt LevelUpin palveluiden kokonaisvaltaisuus. Nyt ei tehdä pelkkiä markkinoinnin toimia vaan luodaan pohjaa kannattavaan myyntiin ja asiakashankintaan.

LevelUp on aito liiketoimintani kumppani. Oikeat ihmiset, luja ammattitaito ja tärkeimpänä tekemisen asenne, jolla saadaan oikeita tuloksia juuri minun yritykselle.

Yhteistyö sujuvaa ja joustavaa

Aloituspalaverissa Isännöintiliigan tavoitteet, tarpeet ja toimintatapa saatiin kaivettua esiin niin selkeästi, että uuden yrityksen logo, yrityksen ilme ja verkkosivujen ulkoasu alkoi muodostua todella nopeasti palaverin jälkeen. Tyylillisesti löydettiin nopeasti oikea linja ja Juho Ojanperä oli vakuuttunut että on valinnut oikeat ihmiset ympärilleen auttamaan markkinoinnin ja myynnin käynnistämiseen. Yritysilmeen takana voi ylpeästi seistä! Arvostusta Juhon mukaan lisäsi se, että tiimi osasi sanoa asiakkaalle myös ei, silloin kun se oli tarpeen. Niillä muutamilla kerroilla kun näin kävi, LevelUpin tiimi tuotti jotain parempaa, kuin se ajatus jolle oli sanottu ei. Juho oli odottanut projektin sujuvan omalla tahdillaan, mutta etenemisen huikea tahti pääsi yllättämään tuoreen yrittäjän!

Palvelu ylitti tuoreen yrittäjän odotukset, vaikka rima oli jo lähtiessä korkealla. Ammattimaisuus, asiakaspalvelu ja halu saada oma asiakas menestymään näkyy palvelun tuloksissa, sen ripeydessä ja joustavuudessa. LevelUpille Isännöintiliigan menestys on vähintään yhtä tärkeää, kuin LevelUpin oma menestyminen – Isännöintiliiga on saanut liiketoiminnalleen oikean kumppanin.

Ponnistukset toivat heti tulosta

Isännöintiliigan tunnettuus yrityksenä lähdettiin nostamaan nollasta. Muutamassa kuukaudessa Juho Ojanperä on saanut asiakashankinnassa erinomaisia tuloksia aikaan. Juhon sanojen mukaan tämä ei olisi onnistunut ilman tukea ja apua, jota hän on saanut LevelUpin tuottamista palveluista. LevelUpin suunnittelema printti- ja ulkomainonta huomattiin ja verkkosivujen liikennettä analysoimalla huomaa, että saadut neuvot mm. sosiaalisen median käyttöön myyntityössä, sekä itse verkkosivut ovat rautainen ammattitaidonnäyte.

”Suosittelen LevelUpia kaikille aloittaville ja jo vauhtiin päässeille yrityksille, jotka toimivat isännöintialalla tai sen tyyppisellä –  ei helposti kaupallistettavalla tai markkinoitavalla alalla.”

Tästä pääset kurkistamaan Isännöintiliigan verkkosivuilla ”oivallisen isännöinnin” edelläkävijää!

Kuva Isännöintiliiga / kuvaaja Iida Lesell